24 / 07 / 2024

Homa Dalyanı projesi

Homa Dalyanı projesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, zorlu bir çalışmayla yok olma tehlikesinden kurtardıkları Homa Dalyanı’nda şimdi de kanalları derinleştirerek balık üretimini artıracak çalışmaların startını verdi.

Mi'Marin Dalyan 2019'da teslim!

Mi'Marin Dalyan projesi Çeşme Dalyan'da 5 bin 713 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 2019 yılında teslim edilecek proje 9 villadan meydana geliyor. 

Yunusoğlu Dalyan Prestige 2017 fiyatları!

Son 9 villa ile satışlarına devam eden Dalyan Prestige projesi İzmir Çeşme'de inşa edildi. Projede toplam 30 adet villa yer alıyor...

Çeşme Dalyan Prestige fiyatları!

Denize sıfır konumda olan Dalyan Prestige İzmir projesi toplam 30 villadan meydana geliyor. Çeşme Dalyan Prestige fiyatları 700 bin dolardan başlıyor.

Dalyan Prestige Çeşme fiyatları!

Konut alanlarının 250 metrekareden başladığı Dalyan Prestige projesi İzmir İl'i Çeşme İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Dalyan Prestige Çeşme fiyatları 700 bin Dolar'dan başlangıç gösteriyor.

VIP Villa's Dalyan projesi teslime hazır!

Büyükler Grup' un Çeşme'de hayata geçirdiği VIP Villa' s Dalyan projesi, anahtar teslim sahiplerini bekliyor. Grup 70 milyon liralık bütçe ile iki yeni projeye hazırlanıyor...

Hatay Küçük Dalyan Mahallesine arıtma tesisi kuruluyor!

Arıtma Tesisinde daha sonra gidilen bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının hiçbiri işe yaramadı. ‘Asi Nehrini Güzelleştirme Projesi’ işe yaramayınca umutlar Küçük Dalyan Mahallesinde çalışmaları süren Arıtma Tesisine kaldı.

Homa Dalyanı’nda balık üretimi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, zorlu bir çalışmayla yok olma tehlikesinden kurtardıkları Homa Dalyanı’nda şimdi de kanalları derinleştirerek balık üretimini artıracak çalışmaların startını verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çiğli Tesisi için yeni proje gerçekleştirecek!

IZSU, suyun taşınması için toprak kanallar planlarken, proje ekibinde yer alan Prof. Dr. Mehmet Sıkı, "Homa Dalyanı'ndan sonra / Kuş Cenneti'nin ikinci dalyanını da kurtarırmak istiyoruz" dedi.

İzmir Kuş Cenneti kıyılarını yurt içi ve dışından gelecek gençler temizleyecek!

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yurt içi ve dışından gelecek gençler 10 – 11 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Kuş Cenneti ve Homa Dalyanı kıyılarını temizleyecek.

Fenerbahçe Dalyan Konakları satışa çıktı!

Taşyapı 'nın, Bağdat Caddesi 'ndeki Four Winds projesi beklenirken, şirketin patronu Emrullah Turanlı 2 yıl önce başladığı Fenerbahçe 'deki Dalyan Konakları 'nı satışa çıkardı

Dalyan'da yabancılara mülk satışı arttı!

Dalyan'da,özellikle son yıllarda yabancılar konut edinmeye ve burada yaşamaya başladı

Dumankaya'nın hangi projesi? Ne kadar prim yaptı?

Dumankaya İnşaat'ın bugüne kadar en çok prim yapan projesi Dumankaya Trend oldu. Proje yüzde 85 prim yaptı

Sur Yapı Çamlıca projesi satışa çıkıyor! M²'si 5 bin TL'ye!

Sur Yapı Çamlıca projesi iki hafta içinde resmi olarak satışa çıkacak

Homa Dalyanı projesi Haberi

Homa Dalyanı projesi

Açılacak yeni kanallarla dalyana taze su girişi sağlanacak, balık varlığı zenginleşecek ve kuluçkaya yatan kuş türlerinin üreyebileceği ortamlar oluşturulacak. 


Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in günümüze ulaşan son dalyanı Homa için başlattığı kurtarma operasyonunda yeni bir adım daha attı. Deniz suyunun karışması nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Homa Dalyanı’nın çevresini setlerle güçlendirerek koruma altına alan Belediye, şimdi de dalyanı balık üreme merkezi haline getirecek derinleştirme çalışmalarını başlattı. Sığlaşma nedeniyle balık üretiminin yok olduğu bölgede Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ile protokol imzalayan İZSU Genel Müdürlüğü  “Homa Dalyanı Rehabilitasyon Projesi” kapsamında dalyanda derinleştirme kanalları açmaya başladı. 


Körfez ÇED’ini beklerken..

Homa Dalyanı’ndaki derinleştirme çalışmalarının startını veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Körfezi’nin bu son dalyanının kent ve Kuş Cenneti için çok önemli olduğunu...