22 / 05 / 2024

Home Me Group Gayrimenkul iletişim

Home Me Group Gayrimenkul iletişim

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Heydarı tarafından kuruldu.

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Ahmadpour ve Mılad Beshaqh ortaklığında kuruldu.

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Çeşme Chios 360'ta lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje

Tekke Group tarafından hayata geçirilen Chios 360 projesi İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman öncesi fırsatlar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Albassam Group'tan, Urla ve Çeşme'ye 15 milyar TL'lik proje! 

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group'un, Çeşme ve Urla'da acele kamulaştırılan arazilerde proje yapacağı iddia edildi. 4 milyon metrekareye yayılan projede, 6 bin odalı 2 lüks ve 2 bin 500 odalı 50 butik otel yapılacak...

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Yiğit İDK Group Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Yiğit İDK Group İstanbul’un en değerli topraklan üzerinde yer alan Etiler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladığını belirtti.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017!

Konut, apart otel, home ofis ve ticari birimlere yer verilen Yedi Mavi Kazlıçeşme projesi toplam 1.047 bağımsız birimden oluşuyor. İşte Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017...

Home Me Group Gayrimenkul iletişim Haberi

Home Me Group Gayrimenkul iletişim

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve Bunları satın almaları içinde gerekli ve kamu kurum ve kuruluş faaliyetlerinde takip etmek. 3-Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında onun nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7- Özel ve Kamu...