18 / 05 / 2024

home ofis çalışanları

home ofis çalışanları

Evde kendinize bir çalışma köşesi oluşturmak için tarzınızdan taviz vermenize gerek yok.Hem salonunuzla bütünleşen hem de sizi yansıtan bir home ofis oluşturmanız mümkün.

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman OSB kura sonucu 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman OSB çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık!

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Svji Dholakia çalışanlarına 400 daire dağıttı!

Hindistan'da elmas ihracatı şirketinin sahibi Svji Dholakia çalışanlarını 1260 otomobil ve 400 daire ile ödüllendirdi.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

Regnum Sky Tower ile çalışanlar sosyalleşecek!

Yapılan araştırmalara göre, insanoğlu yaşamının yüzde 90’ını kapalı alanlarda, bir ofis çalışanı ise ömrünün 5 yılını masada oturarak geçiriyor. Regnum Sky Tower İş Merkezi ise, işi, yaşamdan koparmadan 150 metre yükseklikte bir araya getiriyor.

TOKİ Karaman OSB çalışanları 428 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi Çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Regnum Sky Tower İş Merkezi ile Ankara'da çalışanlar sosyalleşecek!

Yapılan araştırmalara göre, insanoğlu yaşamının yüzde 90’ını kapalı alanlarda, bir ofis çalışanı ise ömrünün 5 yılını masada oturarak geçiriyor.

home ofis çalışanları Haberi

home ofis çalışanları

Bir çalışma masası, sandalye, belki küçük ofisinizi oluşturacağınız bölüm için ekstra bir aydınlatma ya da masa dekorları kolayca evdeki ofisinizi açabilirsiniz.


Her gün elinizin altında olan obje ve dekoratif eşyalarla, aynı oda dahilinde yer alsalar bile ofisinizin ve yaşam alanınızın sınırlarını belirleyebilirsiniz. Ofis olarak kullandığınız alan evinizin atıl bir köşesinde yer alıyorsa ve sizi çalışmak için motive etmiyorsa üzülmeyin. Birkaç basit noktaya dikkat ederek bu alanı içerisinde bulunmaktan ve çalışmaktan keyif alacağınız bir alana dönüştürebilirsiniz.



Depolama alanı olarak masanızın altını...