18 / 05 / 2024

Home Store istanbul

Home Store istanbul

Home Store, Capacity, MarkAntalya ve Ankara Armada alışveriş merkezlerinde yeni mağazalar açacak, Yenilenen ve İtalya'da işbirliği yaptığı fabrikaları ve italya'da tanınan markaları bünyesine alan Home Store iddialı günlerine geri dönüyor

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner İnce tarafından açıldı.

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited  Şirketi Esenyurt’ta  120 bin  TL sermaye bedeli ile Mehran Fathı Ve Reza Fathı tarafından kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 TL sermaye bedeli ile Ramazan Oklu tarafından kuruldu. 

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Home Store yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Emel Yıldırım Nişantaşı'nda butik açacak!

İşadamı Erdal Acar’la evliyken Home Store mağazalarının başında olan Emel Yıldırım, boşandıktan sonra görevini devretti. Televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

Menderes Store, İstanbul’daki ilk mağazasını açtı!

Ev tekstil ürünlerinde ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil, İstanbul'da ilk mağazasını açtı. Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Home Store istanbul Haberi

Home Store istanbul


Home Store, üç yeni mağara açmak için hazırlıklarım tamamladı Yeni mağazalar. Capacity, MarkAntalya ve Ankara Armada alışveriş merkezlerinde kapılarım açacak. 


Uzun yıllar dekorasyon, moda ve yeme içme sektörünün öncülüğünü yapan Home Store bir dejavu dönemine girdi. Yemlenen yüzü. İtalya'da hazırlanan koleksiyonlarıyla 2014 kış sezonunda sevenlerine merhaba diyor. Romantik bir kış için romantik parçalar, bu kış tüm parçalarda karşımıza çıkan feminen detaylar, karanlık ve asi renkler, iddialı detaylarla cesaretlendiren çarpıcı kesimler Home Store'un cesur ama romantik, sevimli ama sert, sakin ama güçlü kadın profili yeni sezonda karşımızda Tepeden tırnağa yenilenen ve İtalya'da işbirliği yaptığı fabrikaları ve İtalya'da tanınan markaları bünyesine alan Home Store yenilenen konsepti, tasarımı ve koleksiyonlarıyla eski iddialı günlerine geri dönüyor.



Ankara Ticari...