04 / 05 / 2024

Homeros Bulvarı açıldı mı

Homeros Bulvarı açıldı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nı Otogar’a kadar uzatırken, yaklaşık 250 ağaca dokunmamak için Buca ile Bornova arasında kalan bölümü “derin tünelle” geçecek...

Homeros Bulvarı için 21.2 milyon liralık kamulaştırma yapıldı!

Homeros Bulvarı’nı hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kalan 7 kilometrelik bölüm için de çalışmalara hız verdi. 6 şeritli bulvar için hem Altındağ hem de Buca tarafında toplam 21.2 milyon liralık kamulaştırma yapıldı.

Muğla Büyükşehir MUSKİ hizmet binası açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde inşaatı tamamlanan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi binası açıldı.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

KTO hizmet binası açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Kocasinan Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ortaca Kemal Şahin Bulvarı trafiğe açıldı.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Melikgazi Belediyesince Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yol medeniyettir" bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın hizmete açıldığını söyledi.

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı açıldı!

1071 Malazgirt Bulvarı’nın Dikmen’e bağlanmasını engelleyen gecekondunun yıkılmasının ardından yol yapım çalışmaları da tamamlandı. Malazgirt Bulvarı’nı Dikmene bağlayan 3+3 şeritli yol, bu sabah saat 06.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde verdiği 27 şehit ve 221 gazisiyle kahramanlık destanı yazan Keçiören’de Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve 88 farklı hizmetin açılışını yaptı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı çalışma sonrası Kurban Bayramı’na yetiştirdiği Sümbüllü Bulvarı trafiğe açıldı.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Sümbüllü Bulvarımız hizmete girdiği zaman şehrimizin kuzey-güney bağlantısını da sağlamış olacak. Bu bulvarımız hizmete açıldığı zaman bu yöredeki insanlarımız şehir merkezine inmeden bu bulvarımızla daha çabuk güney kısmına inebilecekle

Homeros Bulvarı açıldı mı Haberi

Homeros Bulvarı açıldı mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete alarak Buca’ya ve İzmir’e kazandırdığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın bir bölümünü “derin tünelle” geçecek. Böylece güzergah üzerinde bulunan 250’ya yakın ağaç da yerinde büyüyecek.

Buca Ufuk Mahallesi ile Bornova Çamkule arasında kalan 2.4 kilometrelik bölümde gerçekleştirilecek derin ve çift tüp tünel projesi sayesinde bu bölgede kamulaştırma süreci de yaşanmayacak. 

İzmir trafiğine büyük rahatlama getirecek yeni güzergah Buca Onat Caddesi’nden başlayarak Otogar’a kadar uzanacak ve Buca, Bornova ile Konak ilçelerinden geçecek. Büyük bir bulvar olarak açılacak yeni yol, 35 metre genişliğinde ve (3 gidiş - 3 geliş) toplam altı şeritli olarak hizmete açılacak. Çamlık, Mehtap, İsmetpaşa, Ferahlı, Ulubatlı, Mehmet Akif, Saygı, Atamer, Çınartepe, Merkez, Zafer, Birlik, Koşukavak,...