02 / 05 / 2024

Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu Projesi

Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu Projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete alarak Buca’ya ve İzmir’e kazandırdığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın 2,4 kilometrelik bölümünü “derin tünelle” geçecek.

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Tag Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden 1550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde yer alacak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin yapılacağı arazinin kullanıma açılması için TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısını yeniledi.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Ankara Hipodrom Caddesi'nin varyant bağlantısı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hipodrom Caddesi’ni Mevlana Bulvarı’na (Konya Yolu) bağlayan köprünün iniş ve çıkış varyant bağlantılarını genişletiyor.

İzmir Homeros Bulvarı'ndaki bazı binaların kamulaştırma değerleri sorgulandı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Homeros Bulvarı için Ferahlı Mahallesi’nde başlattığı kamulaştırma, mahalleliyi isyan ettirdi. Evlerine çok düşük fiyat verildiğini söyleyen Fatih Koçak, “Civardaki evler 130 bin liradan başlıyor.

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları açıldı!

TMMOB’a bağlı 5 odanın dava sonucu kapatılan Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları, kapatma kararının yürütmesinin durdurulması üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatıyla tekrar trafiğe açıldı.

Homeros Bulvarı 7 kilometre uzayacak

Buca’yı Otogar’a bağlayacak "ekspres" güzergahın ilk etabında Homeros Bulvarı’nı hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kalan 7 kilometrelik bölüm için de çalışmalara hız verdi. İşte ayrıntılar...

Homeros Bulvarı Otogar’a uzatılacak!

Homeros Bulvarı ’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan yeni güzergahın uygulama projelerinin çizimine başlandı. 6.2 kilometrelik güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

İzmir Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması projesine başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz yıl hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması için uygulama projelerine başlandı. Güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire resimleri yayınlandı. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Bursa Dobruca Caddesi–İnkaya bağlantı yolu ulaşıma açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin batısından Bursa Uludağ’a ulaşım için alternatif bir güzergah olarak yaptırılan Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolu tören ile ulaşıma açıldı.

Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu Projesi Haberi

Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu Projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete alarak Buca’ya ve İzmir’e kazandırdığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın 2,4 kilometrelik bölümünü “derin tünelle” geçecek.  İzmir trafiğine büyük rahatlama getirecek yeni güzergah Buca Onat Caddesi’nden başlayarak Otogar’a kadar uzanacak ve Buca, Bornova ile Konak ilçelerinden geçecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2,4 kilometrelik kısmını tünel geçişi ile aşmayı planladığı Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu Projesi için hazırlanan binlik ve beş binlik imar planlarına askı süresi içinde hak sahipleri ve vatandaşlardan çeşitli itirazlar geldi.  


Planlama süreci devam eden ve yıl sonuna kadar ilk kazmanın vurularak yapımına başlanması hedeflenen Ulaşım Master Planı'ndaki en önemli yeni güzergah projelerinden olan Homeros Bulvarı-Otogar Bağlantı Yolu'nda bir süredir devam eden kamulaştırma krizi imar...