01 / 05 / 2024

hometown şile adres

hometown şile adres

Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Hometown Şile projesi 48 villadan meydana geliyor. Vilların alanları 63 metrekare olan projede 49 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hometown Şile fiyat listesi!

Hometown Şile fiyat listesi kapsamında lansman özel fiyatlarla 2+1 villa daireler 119 bin liraya satılıyor. Eyfel Yapı imzasını taşıyan Hometown Şile projesi 2015 yılı sonunda tamamlanıyor...

Hometown Şile'de 119 bin TL'ye! Yeni proje!

Eyfel Yapı Hometown Şile projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hometown Şile projesinde çocukların ve doğanın buluştuğu yemyeşil, tertemiz hava ve doğa ile dost bir yaşam alanı tasarlanıyor...

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Şile Hometown villaları 49 bin TL peşinatla!0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

Şile Hometown projesinde 0 faizle! 49 bin TL peşinatla!

63 metrekarelik 2 oda 1 salon villalardan meydana gelen Şile Hometown projesinde faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede 49 bin TL'lik peşinatla villa sahibi olunuyor.

Hometown Şile'de 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Hometown Şile projesi 48 villadan meydana geliyor. Vilların alanları 63 metrekare olan projede 49 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hometown Şile'de faizsiz ödemelerle! 49 bin TL peşinatla villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Hometown Şile'de peşinatlar 49 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hometown Şile'de 2+1 villalar 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı'nın, Şile Meşrutiyet Köyü'nde yer alan Hometown Şile projesi kapsamında inşaatı tamamlanmak üzere olan 48 adet villanın teslimatının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Hometown Şile'de 49 bin TL peşinatla 2+1 villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesinde yer alan villalar için 49 bin TL kadar peşinat ödemesi yapılıyor. Projede villaların alanları 63 metrekare tasarlandı.

Ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri!

Bir taşınmaz malın tapu bilgileri kapsamında ada, pafta ve parsel numaraları yazıyor. Ada pafta parsel numarasından adres bulunabiliyor. Peki, bu numaralar ile adres nasıl bulunur? İşte ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri..

Hometown Şile'nin kaba inşaatı tamam!

Halil Suner, Mimar Ayşegül Suner tarafından Modern Koy Evi konseptinde tasarlanan "Hometown Şile" projesi hakkında da bilgi verdi. Projede konut teslimleri 2015 yılı içerisinde başlayacak..

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor!

Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik gibi projeleriyle satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda Adres Sancaktepe projesini hayata geçiriyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Eyfel Yapı Riva Hills'i hayata geçiriyor!

Eyfel Yapı, Kidstown Riva ve Hometown Şile'den sonra yeni projesi Riva Hills'i hayata geçirdi. 86 villadan oluşacak projede metrekare satış fiyatları 3.950 TL'den başlayacak.

Eyfel Yapı'dan yeni proje: Riva Hills!

Eyfel Yapı Kidstown Riva ve Hometown Şile ' den sonra yeni projesi Riva Hills ' i hayata geçirdi. Metrekare 3.950 TL ' den başlayacak...

Riva Hills'te 0 faiz imkanıyla! 2016'da teslim!

Eyfel Yapı yeni projesini hayata geçirdi. Firma, Kidstown Riva ile Türkiye'de ilk kez uygulanan aile ve çocuk kasabası konseptinin ve Şile'de gerçekleştirdiği köye dönüş projesi Hometown Şile'nin ardından yeni projesi Riva Hills için start verdi

hometown şile adres Haberi

hometown şile adres

Eyfel Yapı Hometown Şile projesi'nde villa seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplam 48 villadan meydana gelen Hometown projesi'nde villa alanları ise 63 metrekare olarak belirlendi.


3 bin metrekarelik inşaat alanına üzerinde yükselen Hometown Şile, 7 bin metrekare arsa alanına sahip.


Toplam yeşil alanı 5 bin metrekare olan Eyfel Yapı Hometown Şile projesinin konut alanı da 2500 metrekare olarak belirlendi. 



Sosyal alanları arasında hobi bahçeleri, kütüphane, satranç köşesi, barbekü alanları, DVD kulübü, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor.


Eyfel Hometown Şile Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede bulunuyor.


Peşinatların 49 bin TL'den başladığı Hometown Şile'de fiyatlar ise 149 bin ile 169 bin arasında değişiyor. Projede ayrıca faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04...