07 / 05 / 2024

Honaz tüneli çalışmaları

Honaz tüneli çalışmaları

Denizli çevre yolu 2. etabında Ovacık Köyü’nde başlayan Honaz Dağı Tünelinde çalışmalar hazla devam ediyor. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Türkiye'nin 4 bölgesini birbirine bağlaması planlanan Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı. Son hali havadan görüntülenen tünelin 2021 yılında açılması planlanıyor.

Honaz Tüneli'nde sona gelindi!

Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerini birbirine bağlayacak çevre yolu projesinin en zorlu etabı olan Honaz Tüneli'nde sona gelindi.

Denizli Honaz Tüneli 2018'de açılacak!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, ''Antalya ve Muğla ile olan araç trafiğini rahatlatacak Honaz Tünelleri'nin bitmesi için 4 taraftan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Süreci iyi yönetirsek 2018 yılında tüneli bitirme imkanımız olur.'' dedi.

Honaz Dağı Tüneli 2016'da açılacak!

Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli-Antalya Çevre Yolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Honaz Tüneli inşaatında incelemede bulunup, yetkililerden bilgi aldı.

Şükrü Kocatepe Honaz Tüneli kazı çalışmalarını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Çevre Yolu'ndaki Honaz Tüneli'nde devam eden kazı çalışmalarını inceledi.. İlk olarak sağ tüp tüneline giden Kocatepe burada yetkililerden çalışmalar hakkında teknik ve genel bilgiler aldı.

Honaz Dağı Tüneli için 660 metre kazı yapıldı!

Denizli Çevre Yolu güzergahındaki Honaz Dağı Tüneli için 660 metre kazı yapıldığı açıklandı. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Çevre Yolu 2. etabı kapsamında Ovacık Köyü'nde başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Denizli Honaz Dağı Tüneli'nde 660 metre kazı yapıldı!

Denizli Çevre Yolu güzergahındaki Honaz Dağı Tüneli için 660 metre kazı yapıldığı açıklandı. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Çevre Yolu 2. etabı kapsamında Ovacık Köyü'nde başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Honaz Tüneli'nde son durum!

DENİZLİ'de, Ankara Karayolu'nu Antalya Karayolu'na bağlayacak 2 bin 540 metre uzunluğundaki Honaz Dağı Tüneli delme çalışmaları sürüyor.

Gali-Zaho Tüneli'nin kazısı tamamlandı!

Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, kazı tamamlandı...

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Honaz tüneli çalışmaları Haberi

Honaz tüneli çalışmaları

Denizli çevre yolu 2. etabında Ovacık Köyü’nde başlayan Honaz Dağı Tünelinde çalışmalar hazla devam ediyor. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe beraberinde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte Honaz İlçesi Ovacık Köyü’ne gitti. Burada Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Karayolları 27. Şube Şefi Sait Arıduman, yüklenici firma temsilcisi ve şantiye görevlileri tarafından karşılanan Vali Şükrü Kocatepe, şantiye binasında Kontrol Şefi Ali Erkut’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Jeoloji Mühendisi Gökhan Uzun’da Vali Şükrü Kocatepe ve diğer katılımcılara tünel hakkında teknik bilgiler verdi. Vali Şükrü Kocatepe daha sonra tüneli inceledi. İlk olarak sağ tüp tüneline giden Kocatepe burada yetkililerden çalışmalar hakkında teknik ve genel bilgiler aldı. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yapımına...