24 / 05 / 2024

Horizon kruvaziyer

Horizon kruvaziyer

Marmaris Limanı'na demirleyen "Horizon" isimli gemi, ilçeye çoğu Fransız bin 307 yolcu getirdi. Malta bayraklı "Horizon" isimli kruvaziyer Marmaris'e geldi. Mikonos Adası'ndan gelen yolcu gemisi, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

İzmir'de kruvaziyer turizminin gelişmesi için adım atılıyor!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Kruvaziyer Platformu olarak 9 Mart'ta Ankara'da toplanacaklarını, Ulaştırma ve Turizm Bakanlarının da davetli olduğu toplantıda sorunları masaya yatıracaklarını bildirdi.

Kruvaziyer turizmi için liman hizmetleri maliyetlerini azaltmalı!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, kruvaziyer turizmden daha fazla pay alabilmek için kademeli teşvik sistemi uygulanmasını ve liman hizmetleri maliyetlerinin azaltılmasını önerdi.

Ayvalık, Miami'de kruvaziyer fuarına katılıyor!

Ayvalık 'ta kruvaziyer turizminin başlaması için harekete geçen Belediye Başkanı Rahmi Gençer, AYTUGEB olarak Miami 'deki dünyanın en büyük kruvaziyer fuarına katılacaklarını söyledi.

Sinop kruvaziyer turizminde Karadeniz'in lideri!

Sinop Miami'de düzenlenecek olan Kruvaziyer Gemileri Fuarına katılması sebebi ile Sinop Valiliği toplantı salonunda koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Miami'de yapılacak olan Kruvaziyer Fuarı ile ilgili bilgi verildi.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde kişiye özel mimari!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum'un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum'u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşamla tanıştırıyor.

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok!

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Horizon Point ile dört mevsim Bodrum keyfi!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum’un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum’ u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşam sunan ayrıcalıklarıyla tanıştırıyor.

Kartal Horizon Projesi değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kartal Horizon Projesi Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP 'a yaptığı açıklama ve değerleme raporu...

Geza Dologh: İzmir’in kruvaziyer turizminde başlangıç noktası olmalı!

İmeak Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Geza Dologh, İzmir 'in kruvaziyer turizminde başlangıç noktası olması halinde gelirin artacağını söyledi. Dologh, ''İzmir ana liman olsun'' dedi.

Kruvaziyer turizminde erken rezervasyonu fırsatı!

Türkiye'de erken rezervasyon döneminde, her yıl daha fazla rezervasyonun gerçekleştiği kruvaziyer turizmini tercih edenler bir haftada 5-6 ülke görebiliyor..

Çeşme kruvaziyer turizminin en uygun limanlarından biri!

ULUSOY Liman İşletmeleri Bölge Müdürü Can Özgen, Çeşme'nin kruvaziyer turizmi açısından Ege Denizi’ndeki en uygun limanlardan biri olduğunu söyledi...

Horizon kruvaziyer Haberi

Horizon kruvaziyer

Marmaris Limanı'na demirleyen "Horizon" isimli gemi, ilçeye çoğu Fransız bin 307 yolcu getirdi


Malta bayraklı "Horizon" isimli kruvaziyer Marmaris'e geldi. 


Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan gelen yolcu gemisi, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Gemide çoğu Fransız bin 307 yolcu ve 609 personel bulunduğu belirtildi.


Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen yolcular, havanın güneşli olmasını fırsat bilerek Yatlimanı ve Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Gemi yolcuları yaz sezonunun son günlerini yaşayan ilçenin merkezine hareketlilik kazandırdı. 


Turistlerden bazıları turlara katılarak çevredeki tarihi ve doğal güzelliklere sahip yerleri ziyaret etti. Bazıları ise Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezerek alışveriş yaptı. 


Fransız kruvaziyer firması "Croisieres de France"ın filosunda yer alan geminin 209 metre uzunluğunda ve 29 metre genişliğinde olduğu kaydedildi. 8 katlı gemide 9 güverte, bin 828 kişi ağırlama kapasitesine sahip 721 kabin,...