23 / 05 / 2024

Horizon kruvaziyeri marmariste

Horizon kruvaziyeri marmariste

Marmaris Limanı'na demirleyen "Horizon" isimli gemi, ilçeye çoğu Fransız bin 307 yolcu getirdi. Malta bayraklı "Horizon" isimli kruvaziyer Marmaris'e geldi. Mikonos Adası'ndan gelen yolcu gemisi, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı.

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Steam’de indirim! Yüzde 84'e varan indirim fırsatları oyun tutkunlarını bekliyor! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük oyun mağazası Steam, oyun tutkunların için özel fırsatlar sunuyor. Forza Horizon 5’ten, Arma 3’e, Euro Truck Simulatör 2’den Dying Lihgt’e kadar yüzlerce oyun indirime fırsatları ile oyuncuları bekliyor. İşte 11 Eylül 2022 steam fiyat listesi 

Horizon Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Horizon Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İbrahim Ömer tarafından kuruldu.

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Horizon Global Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Horizon Global Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ebrahım Fouladıvanda Tarafından kuruldu.

Türkiye çimento sektörünün AB destekli ilk projesi Çimsa'dan!

Çimsa'nın toprağın enerjisini kullanarak hayata geçirdiği bir jeotermal harç sistemi olan Geocond, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ilk Horizon 2020 olma özelliğine sahip. 

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 35 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki deponun 12 bin 820 metrekare depolama alanı "Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Tic.A.Ş.(Yıldız Holding/Ülker Grubu)"na 5 seneliğine kiraya verdi.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Horizon 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mahallede bulunan Horizon Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Kartal Horizon projesi 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahallede bulunan Kartal Horizon projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Horizon kruvaziyeri marmariste Haberi

Horizon kruvaziyeri marmariste

Marmaris Limanı'na demirleyen "Horizon" isimli gemi, ilçeye çoğu Fransız bin 307 yolcu getirdi


Malta bayraklı "Horizon" isimli kruvaziyer Marmaris'e geldi. 


Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan gelen yolcu gemisi, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Gemide çoğu Fransız bin 307 yolcu ve 609 personel bulunduğu belirtildi.


Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen yolcular, havanın güneşli olmasını fırsat bilerek Yatlimanı ve Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Gemi yolcuları yaz sezonunun son günlerini yaşayan ilçenin merkezine hareketlilik kazandırdı. 


Turistlerden bazıları turlara katılarak çevredeki tarihi ve doğal güzelliklere sahip yerleri ziyaret etti. Bazıları ise Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezerek alışveriş yaptı. 


Fransız kruvaziyer firması "Croisieres de France"ın filosunda yer alan geminin 209 metre uzunluğunda ve 29 metre genişliğinde olduğu kaydedildi. 8 katlı gemide 9 güverte, bin 828 kişi ağırlama kapasitesine sahip 721 kabin,...