30 / 04 / 2024

Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky

Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, EiHab Hassan A Abourokbah, M. Hussam Fawzy Abdalhamed Alfiki, Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hossam E.A.M.Y. tarafından kuruldu.

Zen Realestate Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zen Realestate Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de Mohamed Hossam Soued ve Ömer Zen ortaklığında kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Connect Turkey Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Connect Turkey Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cud İbrahim Bacha, Mehmet Atay Sevli ve Mohammed Ahmed Abdelhamid İbrahim tarafından kuruldu.

Zooma İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zooma İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Waıl Alkasem, Hossam Almaaz ve M.Homam  Al Maaz ortaklığında kuruldu. 

Swaıdco Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swaıdco Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Khaldoun Soued, Mohamed Hossam Soued, Imadeddin Soued ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Royalmax Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalmax Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.E. Abdelhamid Elsalkh, A.I. Abdelhamid Mohamed Kassem, M.S. Abdelfattah Mahmoud Ammar tarafından 25 Aralık'ta kuruldu.

Big Watan Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Watan Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Baylouni, Khaled Yousry Abdelhamid Zaki tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, EiHab Hassan A Abourokbah, M. Hussam Fawzy Abdalhamed Alfiki, Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ertaç Erbesler, M. Abdelhamid Amin El Sayed, N. Nasr Khalil Abbas tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky Haberi

Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, EiHab Hassan A Abourokbah, M. Hussam Fawzy Abdalhamed Alfiki, Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sanayi ve turistik tesislerin inşaat taahhüdü işlerini ve özel kanunlarda belirtilen esas ve şartlar dahilinde sosyal konutların inşasını yapar ve yaptırır.


Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, 1997 Sokak,...