07 / 07 / 2024

hotel de glace

hotel de glace

24 Mart'a kadar açık kalacak olan Kanada'daki Ice Hotel, bu yıl konseptini Jules Verne'nin Dünyanın Merkezine Seyahat adlı romanından esinlenerek hazırladı...

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

Ela Quality Resort Hotel değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ela Quality Resort Hotel'e  ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gayrimenkul satışları gerçek değer üzerinden yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenen "Sign Of The City Awards Ödül Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Kurum, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

DKY ADA lansmanı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘DKY ADA’ projesinin lansmanı, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 10.00’da yapılacak.

Ferko Ilgaz Hotel açıldı!

Ferko’nun Ilgaz Dağı’nda 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 286 yatak kapasiteli Ferko Ilgaz Hotel kapılarını açtı. Sanat oteli olarak tasarlanan Ferko Ilgaz Hotel'de sanat eserleri sergileniyor.

Niğde'nin 8 yıllık projeleri anlatıldı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın geçtiğimiz ay başlattığı “Bilgilendirme ve Değerlendirme” toplantılarının beşincisi Grand Hotel’de gerçekleştirildi.

Kestel Sey Hotel'de imara aykırı mı?

Kestel'de yapımı süren Sey Hotel&SPA'nın mimarlığını ve proje müdürlüğünü yürüten Mustafa Temiz "Yapıda hiç bir usulsüzlük yok, teşekkür edenler bile oldu" dedi.

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

hotel de glace Haberi

hotel de glace


Kanada'da yer alan buzdan otel Hotel de Glace, farklı konseptlerle her yıl müşterilerine değişiklik yaratıyor. 24 Mart'a kadar açık kalacak olan Hotel de Glace bu yıl, Jules Verne'ye ait olan "Dünyanın Merkezine Seyahat" adlı eserden ilhamını aldı. Kişi başı konaklamanın 400 - 550 dolar arasında değiştiği Hotel de Glace 44 odadan...