12 / 05 / 2024

Hotel La Mamounia Marakeş

Hotel La Mamounia Marakeş

Fas Marakeş'de bulunan La Mamounia, dünyanın sadece en romantik değil en egzotik oteli de. Hikayesi 18. yüzyıla kadar uzanan, hafızalardan silinmeyen filmlere unutulmayan şarkılara ilham kaynağı olan otel ünlülerin uğrak yeri

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Kervansaray Bodrum Resort Hotel icradan 94.2 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi Muğla Bodrum İlçesi, Zeytinli Kahve Mahallesi'ndeki Kervansaray Kervansaray Bodrum Resort Hotel'i satıyor. Kervansaray Termal Turizm'e ait olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.8 milyon TL'ye satılıyor!

Fethiye 2. İcra Dairesi, Muğla İli Fethiye İlçesi'ndeki Apart Inn Hotel'i 3.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Alanya'da Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri Semineri düzenlendi!

Alanya Belediyesi, yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için Türkler Gold Island Hotel’de, “Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri” başlığı altında bir seminer düzenledi.

Alanya'da Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri semineri düzenlendi!

Alanya Belediyesi, yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için Türkler Gold Island Hotel’de, “Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri” semineri düzenledi.

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi açıldı!

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.4 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde bulunan Salhan Apart Inn Hotel Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 14 Ağustos günü 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Samsun'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve belediye personelime Sheraton Hotel'de bir araya geldi.

Akçakoca Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası!

Yaklaşık 2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil imkanı bir sonraki yıla ertelenebiliyor veya bir başkasına devredilebiliyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası...

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Bodrum'da konumlandırılan Palmalife Marina Hotel' de yeni yıla ayrıcalıklı girin. Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.

Hotel La Mamounia Marakeş Haberi

Hotel La Mamounia Marakeş

Fas’ın en şöhretli şehri Marakeş’de bulunan Hotel La Mamounia, geleneksel ülke mimarisiyle art deco tarzını birleştiren gerçek bir tarihi eser, imparatorluk şehrinin kalbinde, 69.000 metrekarelik alanda, muhteşem bahçeleri, hayat tarzını ve yemek sanatını birleştiren Fransız, İtalyan ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu restoranları, farklı büyüklükteki özel süitleri, geniş SPA merkeziyle konuklarını keşiflerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

210 odası olan La Mamounia, yıllar boyunca dünyanın dört köşesinden ziyaretçi ağırladı, ağırlamaya da devam ediyor.


Otelde bir kez kalan, sonra da vazgeçemeyen ünlüler arasında Hollywood starları, sahne şöhretleri, kraliyet üyeleri, devlet adamlan, moda devleri var. Kısaca bir liste çıkarmak gerekirse:


Amatör ressam olan Britanya eski Başkanı Winston Churchill, sayısız kışı geçirdiği otelden ilham alarak tablolannı oluşturdu Başkan Churchill, tablolann renklerini olabildiğinde gerçekçi betimleyebilmek için, güneşin günlük rotasını...