02 / 05 / 2024

HOTSTOP şubeler

HOTSTOP şubeler

HOTSTOP, Bursa’daki ilk metro istasyonu şubesini Osmangazi Metro İstasyonunda hizmete açarak bir ilke imza attı

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekli maaşlarını taşıyanlara bankaların verdiği nakit promosyonlarda kıyasıya bir rekabet yaşanırken şubeler maaş taşıma talepleri nedeniyle adeta kilitlendi. Kampanya süreleri Eylül ayına kadar uzarken nakit promosyonlar da da artış bekleniyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul esas sözleşmesini yeniledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul, "Şirketin Unvanı" başlıklı 2. maddesinin, "Merkez ve Şubeler" başlıklı 3. maddesinin, "Yönetim Kurulu" başlıklı 9-1. maddesinin, "Şirketin Temsili" başlıklı 9-3. maddesinin ekteki şekilde değiştirilmesine karar verildi.

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi 2021'nin sonuna kadar 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, ekspres şubeler açmaya başladı. Al-götür konseptiyle hizmet verecek bu şubelerin, 2021 yılı sonuna kadar 25'e ulaşması hedefleniyor. Marka, yeni şubeler için franchising veriyor.

İrfan Usta 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Pide ve lahmacun konseptiyle hizmet veren İrfan Usta, franchise vererek 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 50 bin TL giriş bedelinin alındığı şubeler için aylık ciro hedefi 150 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor.

İMO'dan kanun değişikliğine ilişkin açıklama!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı şubeler, TMMOB kanununun değiştirilmek istenmesine dair açıklamalarda bulundu. İMO şubeleri tarafından yapılan açıklamada, "Birliğimizi bozan hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz" denildi...

TÜGEM yurt içinde ve yurt dışında şubeler açacak!

14 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan TÜGEM hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüyor. Bursa, Ankara ve İzmir’de şubeler açan TÜGEM, Kanada’da da faaliyette bulunacak.

Bedri Usta'dan franchise fırsatı!

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan kebapçı Bedri Usta, hem yurt içinde hem de yurt dışında franchising yöntemiyle büyüyecek. Yeni açılacak şubeler için aylık minimum 450 bin ile 500 bin TL arasında ciro hedeflenirken kâr marjı ise yüzde 20 düzeyinde bulunuyor...

Bilge Çiftliği 5'inci yılında 5 mağaza açacak!

Bilge Çiftliği, franchise mağazalarla büyüyecek. 5'inci yılında 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Bilge Altınmakas Özgenoğlu, büyük şehirlerin yanı sıra yazlık bölgelerde de şubeler açmayı planladıklarını söylüyor.

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

Bafra Pide'den franchise fırsatı!

Toplam yatırım maliyeti 450 bin TL'den başlayan şubeler için aylık ciro hedefi 150-400 bin TL arasında değişiyor. Franchise giriş bedeli olarak 25 bin dolar alınıyor. Kâr marjı ise temel maliyet gideri kiraya göre yüzde 20-40 arasında değişiklik gösteriyor...

Balhome bayiliklerle büyüyecek!

Mobilya markası Balhome bayiliklerle büyüyecek. Önümüzdeki yılın sonuna kadar dokuz franchise şube açılması planlanıyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 1 milyon ile 2 milyon TL arasında değişiyor. Şubeler için aylık 750 bin TL ciro hedefleniyor…

HOTSTOP şubeler Haberi

HOTSTOP şubeler

Bursa’da önümüzdeki 4 ay içinde 20’ye yakın şube açmayı hedefleyen HOTSTOP, Türkiye’de “Mobil Kafe” kategorisini geliştiren,  dev bir kupayı andıran konsepti ile iki yıl içinde otuzun üzerinde şube açmış oldu.


TURYAP ile yaptığı işbirliği ile yakında metropollerdeki caddelere, parklara ve metro istasyonlarına girmeye hazırlanıyor. 


CORNER kategorisindeki HOTSTOP’tan son derece lezzetli çay ve kahve çeşitlerinin yanında çeşitli sandviçleri, wrapları, paninileri, kekleri  ve buzlu içecekleri önünden geçerken alabileceksiniz.


HOTSTOP Mobil Kafelerindeki Teknolojik Üstünlükler 


•HOTSTOP’lardaki tüm satış ve sipariş yönetimi uzaktan izlenebiliyor ve yönetiliyor. Operasyon ekipleri tüm verilere ellerindeki akıllı telefonlarla canlı olarak ulaşabiliyor.

•HOTSTOP Mobil Kafesinin üst tarafında çok uzaklarından okunabilen yeni jenerasyondijital kayan yazı portalı vardır. Internet ortamında sağlanandata servisleri ile güncel Dünya ve Türkiye haberleri, borsa-döviz bilgileri, maç sonuçları, hava-yol durumu bilgileri metropol insanı...