28 / 07 / 2024

houses ve suites

houses ve suites

Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de Via Properties tarafından hayata geçirilen rezidans projesi Via Port Houses&Suites’de, yüzde 5 peşinatla kira öder gibi makul taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunan bahar kampanyası Mayıs ayının son

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Aydın tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Dicle Aydın ve İbrahim Ciğerci tarafından kuruldu...

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Mete tarafından kuruldu. 

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şirikci tarafından kuruldu. 

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

İva Yapı, İva Flats ve İva Suites ile Kağıthane'ye imzasını atıyor!

Kağıthane'de inşa ettiği projelerle sektöre hızlı bir giriş yapan İva Yapı'nın İva Flats ve İva Suites projelerinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nanda Yapı'dan NND 100 Tower ve York Houses projeleri!

Nanda Yapı, NND 100 Tower ve York Houses projelerini hayata geçiriyor. NND 100 Tower projesi Kartal'da, York Houses projesi ise Bağcılar'da bulunuyor.

houses ve suites Haberi

houses ve suites

Eylül ayında teslim edilecek projeden kampanya dâhilinde, 232 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak isteyenlere taksitleri 1 yıl erteleme esnekliği de sunuluyor.


İstanbul Kurtköy bölgesinin çehresini değiştiren projelerden Via Port Houses & Suites, anahtar teslim tarihi yaklaşırken sunduğu, yüzde 5 peşinat ödeyerek taksitleri 1 yıl öteleme kampanyasını Mayıs ayının sonuna kadar uzattı. LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı olarak inşa edilen Viaport Houses & Suites’den bahar kampanyası dâhilinde daire sahibi olanlar, eylül ayında teslim edilecek dairelerinde oturarak taksitlerini; 1 yıl sonra ödemeye başlayabilecek ya da dairelerini kiraya verme durumunda kiracıları ödeyecek. Cazip peşinat ve esnek ödeme koşulları sunan projede yüzde 1 KDV avantajı ile 108 ay vade ve 0,70 vade oranı sunuluyor.


Doğayla iç içe bir yaşam…

Yüzde...