15 / 06 / 2024

hp dijital duvar kaplama

hp dijital duvar kaplama

HP, özel baskılı duvar dekorasyonu üretimine yönelik tasarladığı bulut özellikli dijital duvar kaplama çözümünü, 9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil'de sergilenecek.

Bien Grup yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor!

Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı, Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor. Seramik, porselen ve teknik porselen karo üretimi yaptıklarını kaydetti..

Bien Grup, yeni ürünleriyle global pazarda büyüyecek!

Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor.

Eyüp'te ikinci olay! İstinat duvarı çöktü

Eyüp'te bugün bir sitenin istinat duvarı çökmüş 3 evde hasar oluşmuştu. Akşam saatlerinde ise Esentepe Mahallesi'nde iki bina arasındaki istinat duvarı çöktü. Kaza ucuz atlatıldı!

Eyüp'te istinat duvarı çöktü!

İstanbul Eyüp'te yol kenarındaki istinat duvarı çöktü. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, çöken duvar daha alçakta bulunan binadaki 3 eve zarar verdi. Binadakiler tahliye edildi.

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild

Bursa'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi A-303 Sokak'ta bulunan Anakent Sitesi'nin arka bölümündeki istinat duvarı, şiddetli yağışın etkisiyle çöktü. Duvarının çökmesi sonucu 8 araçta hasar oluştu.

1071 Malazgirt Bulvarı'na renkli duvar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 1071 Malazgirt Bulvarı geçen yıl törenle hizmete açılmıştı.

Hilton otellerinde dijital oda seçimi kullanılmaya başladı!

Dijital check-in ve oda seçimi teknolojisi, Türkiye'deki 30 Hilton Worldwide oteli dahil, Hilton Worldwide'ın dünya genelindeki 11 markası altında faaliyet gösteren 4 bin 100'den fazla otelinde kullanılmaya başladı.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Duvar kâğıdı seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığıyla yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Duvar kâğıdıyla odanızda farklı bir görünüm hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Gölcük'te isinat duvarı çökünce 2 binada hasar meydana geldi!

Gölcük’te toprak kayması nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu iki binada hasar oluştu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Sokak’taki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü..

Kapı, pencere, duvar tadilatı için ruhsat istenmeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan tasarıya göre, ruhsatlı olarak inşasına başlanan yapılarda inşaatlarda duvar, kapı yeri veya pencere boyutu değişiklikleri gibi uygulamalar "tadilat ruhsatı" alınmadan yapılabilecek.

Messi duvarı!

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

hp dijital duvar kaplama Haberi

hp dijital duvar kaplama


HP, 9 Ocak'ta duvar kaplamalarına özel yeni dijital baskı çözümünü duyurdu. Birçok farklı bileşenden oluşan bu yeni uygulama, hızla gelişen özel dekorasyon pazarındaki yenilikleri, baskı hizmetleri sağlayıcılarının (PSP) ve duvar kaplama üreticilerinin kullanımına sunuyor.


9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil 2013'te sergilenecek yeni HP çözümü; tasarım yazılımı,  medya, baskı ve son işlem seçenekleri sunarak, müşterilerin duvar kaplama süreçlerine dahil olmalarını, entegre araçlar sayesinde tasarımı bir üst seviyeye taşımalarını sağlıyor.


Özelleştirilmiş bulut baskı: WallArt

Yeni dijital baskı çözümünün öncelikli bileşenlerinden biri olan WallArt, duvar kaplama işlerini büyütmeyi düşünen müşteriler için, sezgisel ve kolay kullanımlı bir araç. PSP'ler ve duvar kaplama üreticileri, otomatikleştirilmiş ölçüm süreçleri sayesinde tasarım yaparken, bulut üzerinden müşterilerle çalışarak, onların yüksek kalitedeki görseller ve metinler yoluyla özelleştirilmiş duvar...