20 / 07 / 2024

hp duvar kaplama

hp duvar kaplama

HP, özel baskılı duvar dekorasyonu üretimine yönelik tasarladığı bulut özellikli dijital duvar kaplama çözümünü, 9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil'de sergilenecek.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

kibrID MATERIAL'dan dinamik formlar!

kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Nanoessence zemin ve duvar kaplama koleksiyonu, soft renkleri ve farklı formlardaki dokularıyla iç mekanlara dinamizm katıyor…

Kale Boya Artcrete ile kusursuz kaplama!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Karşıyaka'ya 136 metrelik istinat duvarı yapıldı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 2015’in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı...

Vent Yapı Metal Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vent Yapı Metal Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Kocaeli'de istinat duvarı çöktü!

Kozluk Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir apartmanın girişinde bulunan istinat duvarı çöktü. Apartman girişi çöken duvar nedeniyle kapanınca evde mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı.

Yanı başımızdaki büyük tehlike: İstinat duvarı

Son günlerde artan yağış miktarına bağlı olarak yurdun dört bir köşesinden "istinat duvarı yıkıldı" şeklinde haberler gelmekte. Can kaybı yaşanmaması büyük şans ancak tehlike sürüyor!

Trabzon'da istinat duvarı evin üstüne çöktü!

Trabzon’da kar yağışının etkisiyle yıkılan istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. 4 katlı binanın arka kısmındaki odalarında şans eseri hiç kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

Mamak Belediyesi'nden çöken istinat duvarına tedbir!

Ankara Mamak Belediyesi, önceki gün yağan kardan dolayı bir istinat duvarında yaşanan çökme nedeniyle bölgede tedbirler aldı...

Karamürsel'de istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Karamürsel Kayacık Mahallesi’nde D-130 karayoluna bakan istinat duvarı, kayan toprakla birlikte yıkıldı. Toprak ve taş parçalarının karayoluna inmemesi olası bir faciayı da önlemiş oldu.

Mamak'ta istinat duvarı çöktü!

Son günlerde etkili olan kar yağışı Mamak’ın Boğaziçi Mahallesi Neşat Ertaş Caddesi’ndeki bir binanın istinat duvarının çökmesine neden oldu. Çöken duvar yan apartmana zarar verdi.

Muğla'da istinat duvarı çöktü!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde belediyenin yaptırdığı TOKİ evlerinin istinat duvarı aşırı yağışlar nedeniyle göçünce bazı araçlar altında kaldı. Gece saat 00.00 sıralarında büyük bir gürültüyle göçen istinat duvarı çevrede büyük bir korku yarattı.

Ankara'da kar nedeniyle istinat duvarı çöktü!

Başkent’te, kar yağışının etkisiyle bir istinat duvarının çökmesi sonucu iki ev ve bir dükkan zarar gördü. Göçen istinat duvarının çevresinde bulunan dört bina tahliye edildi.

hp duvar kaplama Haberi

hp duvar kaplama


HP, 9 Ocak'ta duvar kaplamalarına özel yeni dijital baskı çözümünü duyurdu. Birçok farklı bileşenden oluşan bu yeni uygulama, hızla gelişen özel dekorasyon pazarındaki yenilikleri, baskı hizmetleri sağlayıcılarının (PSP) ve duvar kaplama üreticilerinin kullanımına sunuyor.


9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil 2013'te sergilenecek yeni HP çözümü; tasarım yazılımı,  medya, baskı ve son işlem seçenekleri sunarak, müşterilerin duvar kaplama süreçlerine dahil olmalarını, entegre araçlar sayesinde tasarımı bir üst seviyeye taşımalarını sağlıyor.


Özelleştirilmiş bulut baskı: WallArt

Yeni dijital baskı çözümünün öncelikli bileşenlerinden biri olan WallArt, duvar kaplama işlerini büyütmeyi düşünen müşteriler için, sezgisel ve kolay kullanımlı bir araç. PSP'ler ve duvar kaplama üreticileri, otomatikleştirilmiş ölçüm süreçleri sayesinde tasarım yaparken, bulut üzerinden müşterilerle çalışarak, onların yüksek kalitedeki görseller ve metinler yoluyla özelleştirilmiş duvar...