20 / 07 / 2024

hp iç dekorasyon

hp iç dekorasyon

HP, özel baskılı duvar dekorasyonu üretimine yönelik tasarladığı bulut özellikli dijital duvar kaplama çözümünü, 9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil'de sergilenecek.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Decoremo İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Decoremo İç Dekorasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yücebaş tarafından kuruldu.

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Koçak tarafından kuruldu.

Normalleşme süreci dekorasyon değişikliklerine talebi artırdı!

Normalleşme sürecinin başlaması ile dekorasyon değişikliklerine talep artıyor. ATİA Kurucusu Haluk İder, evlerin normalden çok daha fazla kişiselleştirilmeye başlandığını söyledi.

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesim Baran tarafından kuruldu.

KS Saatçi Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KS Saatçi Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Saatçi tarafından kuruldu. 

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

CL İç Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CL İç Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kiraz tarafından kuruldu.

İç Mimar Eda Tahmaz’dan farklı salon tipleri için dekorasyon önerileri!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yaşam alanlarını yenilemek isteyen ev sahipleri için dikdörtgen, L veya kare gibi farklı plan şemalarına sahip olan salon tiplerinde dikkat edilmesi gereken dekorasyon fikirlerini anlattı.

hp iç dekorasyon Haberi

hp iç dekorasyon


HP, 9 Ocak'ta duvar kaplamalarına özel yeni dijital baskı çözümünü duyurdu. Birçok farklı bileşenden oluşan bu yeni uygulama, hızla gelişen özel dekorasyon pazarındaki yenilikleri, baskı hizmetleri sağlayıcılarının (PSP) ve duvar kaplama üreticilerinin kullanımına sunuyor.


9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil 2013'te sergilenecek yeni HP çözümü; tasarım yazılımı,  medya, baskı ve son işlem seçenekleri sunarak, müşterilerin duvar kaplama süreçlerine dahil olmalarını, entegre araçlar sayesinde tasarımı bir üst seviyeye taşımalarını sağlıyor.


Özelleştirilmiş bulut baskı: WallArt

Yeni dijital baskı çözümünün öncelikli bileşenlerinden biri olan WallArt, duvar kaplama işlerini büyütmeyi düşünen müşteriler için, sezgisel ve kolay kullanımlı bir araç. PSP'ler ve duvar kaplama üreticileri, otomatikleştirilmiş ölçüm süreçleri sayesinde tasarım yaparken, bulut üzerinden müşterilerle çalışarak, onların yüksek kalitedeki görseller ve metinler yoluyla özelleştirilmiş duvar...