02 / 05 / 2024

HSBC bankası halka arz

HSBC bankası halka arz

Avrupa’nın en büyük bankası HSBC’nin, İngiltere'deki bankacılık biriminde halka arzı değerlendirdiği belirtildi. Bireysel ve ticari bankacılık biriminin yüzde 30'una kadar hissesinin halka arzını değerlendirdiği açıklandı...

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

İş Bankası'ndan gelen promosyon haberi emeklileri sevince boğdu. Haziran ayı emekli promosyonlarını güncellediğini halka ilan etti. İşte duyanları sevince boğan İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyasının detayları.

HSBC'den maaş müşterilerine flaş açıklama! Acilen buraya bakmanız gerek!

HSBC Bankası, maaş ödemeleri hizmetiyle hem maaşlarını banka aracılığıyla alan müşterilerine hem de ödemeleri banka üzerinden gerçekleştiren firmalara özel avantajlar ve çözümler sunmaktadır.

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Konuyla ilgili doğrudan bilgiye sahip bir kaynak Reuters'e verdiği demeçte, Softbank ve Tiger Global destekli ''Ola Electric'', 2023'ün sonuna kadar halka arzı yönetmek için yatırım bankası Goldman Sachs ve yerel banka Kotak'ı atadı. açıklamasını yaptı.

Ziraat Bankası müşterileri acilen bakın! Flaş bir açıklama yapıldı!

Ziraat Bankası, halka yönelik kredi açıklamalarını sürdürüyor. Banka, son dakika açıklamasında, vatandaşlara sağlanacak krediyle ilgili detayları açıkladı.

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC, bankasına müşteri olana '180 TL Değerine Varan MilPuan hediye' kampanyasını ilan etti. Kısa mesaj yöntemi ile sahip olacağınız avantajın detayları haberimizde.

Merkez Bankası arka kapıdan 118 milyar dolar sattı

Döviz kurundaki artışı frenlemek için arka kapıdan yapılan döviz satışlarının bilançosu da ortaya çıktı. HSBC Başekonomistlerinden İbrahim Aksoy, Merkez Bankası'nın arka kapı yöntemiyle son 10 ayda 118 milyar dolarlık döviz sattığını iddia etti. 

HSBC İngiltere'de 82 şubesini kapatacak!

İngiltere'nin en büyük bankası HSBC, İngiltere'deki 82 şubesini kapatma kararı aldı.

Albaraka Türk'ten 600 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Albaraka Türk Katılım Bankası kira sertifikası halka arzını 600 milyon TL olarak tamamladı. 450 milyon TL olarak planlanan kira sertifikası işlemi, gelen yoğun talep nedeniyle 600 milyon TL oldu.

Albaraka Türk’ten 350 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Albaraka Türk Katılım Bankası, 15-16-19 Kasım'da talep toplaması yapılan 350 milyon TL’lik ilk kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı.

Türkiye Finans'tan 160 milyon TL'lik ek satışlı kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 25-26 Nisan'da talep toplaması yapılan 160 milyon liralık, 175 gün vadeli ek satışlı kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı

Türkiye Finans'tan 150 milyon liralık kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 26-27-28 Aralık'ta talep toplaması gerçekleştirilen 150 milyon TL'lik yeni kira sertifikası halka arzını tamamlandı.

Mistral GYO 12-13 Ocak'ta halka açılıyor!

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

HSBC'ye 601 milyon dolar ceza!

ABD Adalet Bakanlığı ve Merkez Bankası'ndan (Fed) yapılan yazılı açıklamalarda, HSBC’nin konut kredileri ve ipotek sürecinde ‘‘tehlikeli ve kusurlu’’ uygulamalarda bulunduğu için toplam 601 milyon dolar cezaya çarptırıldığı bildirildi.

HSBC bankası halka arz Haberi

HSBC bankası halka arz

İngiliz bankası HSBC'nin İngiltere'deki bireysel ve ticari bankacılık biriminin yüzde 30'una kadar hissesinin halka arzını değerlendirdiği belirtildi. Financial Times gazetesinde yer alan haberde, halka arz ile İngiltere'de bankaların bireysel bankacılık birimlerine yönelik olarak planlanan yeni düzenlemelere uyum sağlanmasının amaçlandığına da dikkat çekildi.


Mevduat sahipleri ve vergi mükelleflerinin korunması amacıyla tasarlanan yeni kurallar, bankaların bireysel bankacılık birimlerinin daha riskli olan yatırım bankacılığından ayrı tutulmasını öngörüyor. Bu yükümlülüğün karşılanabilmesi için halka arz mantıklı bir adım olarak değerlendiriliyor. HSBC 200 milyar dolarlık piyasa değeriyle Avrupa'nın en büyük bankası ve İngiltere'deki biriminin piyasa değerinin 20 milyar sterlin (32.7 milyar dolar) dolayında olduğu tahmin ediliyor. HSBC konuyla ilgili açıklama yapmadı.


Akşam...