04 / 05 / 2024

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC, bankasına müşteri olana '180 TL Değerine Varan MilPuan hediye' kampanyasını ilan etti. Kısa mesaj yöntemi ile sahip olacağınız avantajın detayları haberimizde.



Ülkemizde 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı, 
Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi alanlarında hizmet sunmaktadır. Merkezi Londra’da bulunan ve ülkemizde de çok müşterisi olan HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık yollarıyla müşterilerine finansal çözüm hizmeti vermektedir. 
 

180 TL Değerine Varan MilPuan hediye!

HSBC Premier Miles müşterilerin 2-31 Ocak tarihleri arasında farklı zamanlarda ve tek seferde HSBC Premier Miles Kredi Kartlarıyla yapacakları 350 TL üzeri harcamaları kampanya dışıdır.

 Aynı gün yapılacak harcamaların ilki kampanya dahilinde değerlendirilecektir. Müşterilerin her ikinci 350 TL ve üzeri işlemi kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

 Her ikinci 350 TL ve üzeri harcamaya 20 TL MilPuan kazanılacaktır  (Örneğin 01.01.2023 tarihinde 350 TL üzeri bir alışveriş yapmanız
 akabinde 02.01.2023 tarihinde yapacağınız ikinci 350 TL üzeri alışveriş için belirtilen oranda puan kazanırsınız). 

 Müşterilerin kampanyaya katılması için belirtilen tarihlerde “ÖDÜL” yazarak 4477’ye SMS atması zorunludur. Gönderilen her SMS,  operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak fiyatlandırılır.

HSBC den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

 Bir müşterinin sahip olduğu tüm HSBC Premier Miles kredi kartları ile yaptığı alışveriş işlemleri kampanya dahilindedir.
 Kazanılacak MilPuan tutarı 180 TL ile sınırlıdır. 

 Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez faydalanabilir.

 Ek kart harcamaları asıl karta sayılacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön