02 / 05 / 2024

Subaru Solterra'dan indirim sonrası bir müjde daha! Bu son dakika gelişmesi şaşırtacak!

Subaru Solterra'dan indirim sonrası bir müjde daha! Bu son dakika gelişmesi şaşırtacak!

Geçtiğimiz ay ÖTV matrah güncellemesiyle birlikte Subaru Solterra'ya indirim gelmiş ve otomobilin fiyatları düşmüştü. Bu ay bir müjde daha geldi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...



Elektrikli otomobiller için geçtiğimiz ay ÖTV matrah düzenlemesi yapılmış, bu düzenleme sonunda pek çok elektrikli aracın fiyatında indirim olmuştu. Subaru Solterra'nın da fiyatları düşmüştü. Gelen bu indirim otomobil satın almak isteyen kişileri sevindirmişti. Subaru'dan bir müjde daha geldi. Geçtiğimiz ay yapılan indirimin ardından marka bu ayda aynı fiyatla satışa devam edileceğini duyurdu. Subaru Solterra, Nisan'da da indirimli fiyattan satılmaya devam edecek. Peki Subaru Solterra'nın özellikleri neler? İşte Subaru Solterra'nın özellikleri ve güncel fiyatları...
 

Subaru Solterra dan indirim sonrası bir müjde daha! Bu son dakika gelişmesi şaşırtacak!

Subaru Solterra'nın özellikleri neler?

Güneş ve dünya anlamına gelen sol ve terra Subaru'nun bu otomobilinde bir araya geldi. Solterra, kullanışlı ve güvenli sürdürülebilir sürüş keyfi sunan Sürekli Dört Çeker (AWD) özelliği ile tüm zorlu yol şartlarında sorunsuzca devam edebilmeyi sağlayan doğa dostu yüzde 100 elektrikli bir SUV.

466 km elektrikli menzile sahip bu otomobil, 0'dan 100 km/s hıza sadece 6.9 saniyede çıkıyor. Subaru Solterra'nın pili ise yüzde 10'dan yüzde 80'e 30 dakikada şarj olabiliyor. 

Subaru Solterra dan indirim sonrası bir müjde daha! Bu son dakika gelişmesi şaşırtacak!

İç ve dış tasarımı

Solterra'nın yenilikçi dış tasarımı, geniş kabini, herkese, özellikle de arka koltuktakilere, huzurlu bir yolculuğun keyfini sürebilecekleri sessiz ve ferah bir iç mekan sağlıyor. Elektrikli araçlara özgü sessiz sürüş avantajı ile otomobil içindeki tüm yolcular sohbete dahil olabiliyor.

Gelişmiş güvenlik teknolojileri

Subaru Solterra'da güvenli sürüş için birçok donanım kullanılıyor. Araç park halindeyken arka kısımda yer alan radarlar arka yandan yaklaşan araçları veya bisikletlileri algılayarak yan aynalarda konumlanan uyarı ışığı ile sürücüyü olabilecek bir çarpışmaya karşı uyarıyor. 

Peki Subaru Solterra'nın indirimli fiyat listesi ne durumda? İşte Subaru Solterra'nın 2023 Nisan fiyatları...
 

 


Geri Dön