19 / 05 / 2024

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC, bankasına müşteri olana '180 TL Değerine Varan MilPuan hediye' kampanyasını ilan etti. Kısa mesaj yöntemi ile sahip olacağınız avantajın detayları haberimizde.



 SMS ile kaydolarak kendisine söylenilen harcama tutar ve şatlarını gerçekleştirmiş müşterilerin elde ettiği MilPuanlar  7 Şubat tarihinde yüklenecektir.

 Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez. Bu kampanya HSBC Premier Miles müşterilerine özeldir.

HSBC den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!


 Alınan ürün veya hizmetin iade edilmesi durumunda bu harcamanın neden olduğu yüklenen MilPuan’lar geri alınacak, eğer kullanıldıysa kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

NakitPuan, ticari kartlarla yapılan giderler otomatik fatura ödemeleri ve ön ödemeli kartlara yapılan ödemeler
 kampanya dışıdır. HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında, dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Tarım Kredi yine yaptı yapacağını! Et fiyatları gören oraya koştu! Acele edin fırsatı kaçırmayın

Olacağı buydu!  Artık bu halde satan da var! Görenler gözlerine inanamadı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön