30 / 04 / 2024

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Deniz bank 'MobilDeniz' cep telefonu uygulaması üzerinden müşterisi olana TL Mevduatınıza %26,00  ''hoş geldin'' faizi veriyor Kampanya ile ilgili detaylar haberimizin içeriğindedir.



Kampanya Detayları

Kampanya 28.11.2022 - 28.02.2023 tarihleri arasında geçerlidir. Birikimleri ile Kazanmak İsteyenlere Avantajlı Faizler Deniz'de...

Mobil’den Müşterimiz Olun, %26,00 Hoş Geldin faizinden yararlanın.

TL mevduatınıza özel Hoş Geldin faiz seviyemizden faydalanmak için hemen MobilDeniz üzerinden mevduat hesabınızı açın, farklılığın zevkini sürün!

MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı’ndan yapılan 30-180 gün vadede 5.000 - 2.000.000 TL’ye kadar Hoş Geldin vadeli mevduat hesap açılışları  için %26,00 faiz oranı geçerlidir. Şube kanalından yapılacak 5.000 - 2.000.000 TL arası vadeli hesap açma işlemleri için %25,00 Hoş Geldin faiz oranımız geçerli olacaktır.

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Faiz oranları, yıllık, brüt ve basit faizdir.

Hoş Geldin faiz oranlarından yararlanabilmek için, mevcut müşterilerimizin DenizBank'ta son 1 aydır açık TL/USD/EUR ve Altın vadeli mevduat hesabının  bulunmaması ve bu kampanyadan son 6 ay içinde faydalanmamış olması gerekmektedir. Bu koşulu sağlayan müşterilerimiz MobilDeniz, İnternet Bankacılığı 
veya DenizBank şubelerinden vadeli mevduat hesabı açarak kampanyadan yararlanabilir. Yeni müşterilerimizin, TL mevduatlarına özel Hoş Geldin faiz oranından yararlanabilmeleri için MobilDeniz veya DenizBank şubelerinden müşteri olmaları  gerekmektedir. Faiz oranları, hesabın açıldığı kanala göre farklılık göstermektedir. DenizBank A.Ş.'nin kampanya faiz oranını değiştirme ve/veya kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön