17 / 05 / 2024

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Deniz bank 'MobilDeniz' cep telefonu uygulaması üzerinden müşterisi olana TL Mevduatınıza %26,00  ''hoş geldin'' faizi veriyor Kampanya ile ilgili detaylar haberimizin içeriğindedir.



Ne zaman kuruldu?

Zorlu Holding, Özelleştirme İdaresi aracılığı ile yapılan ihalede Denizcilik Bankası’nın lisans payını satın alarak
aynı sene içerisinde ismini DenizBank olarak tescilledi. Zorlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Nazif Zorlu, alım akabinde o zamanda Garanti Bank Moskova’nın Kurucu Genel Müdürü olan Sayın Hakan Ateş’i yeni bankada iş başına koyarak yapılandırması ve Kurucu Genel Müdür olması için davet etti.
DenizBank İstanbul’da Swissotel’in bir odasında icraatlarına start verdi. İlk 13 şube açıldı. İstanbul’da işe başlayan 8 şubenin yanında Trabzon, Ankara, Bursa, Denizli ve İzmir’deki şubelerle Anadolu’da da müşteri ile bir araya gelindi

Vizyon

DenizBank'ın  bakış açısı, devamlılık ve karlı ilerlemeyi temin ederek Türkiye'deki ilk beş banka arasına ismini yazdırıp uluslararası finansal ortamın bölgemizdeki en kuvvetli iş birlikçisi olmaktır. Bahsi geçen bölge Orta Doğu, Kafkaslar, Balkanlar ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri'dir.

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Misyon

DenizBank'ın görevi, finansal hizmetlerde bir süpermarket anlayışı benimseyerek camiadaki pozisyonu, karizma ve kurumsal kalitesi ile çalışanının, müşterisinin ve pay sahibinin mutluluğunu en çoğa çıkaran bir banka olmaktır.

Garanti BBVA'dan harcadığın kadar kazan kampanyası! Ocak ayını kaçırmayın! Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan

İş Bankası tarih verdi acele edin! 10.000 TL’lik faizsiz kampanyayı kaçırmayın

Türk Telekom'dan reddedilemeyecek fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte detaylar

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön