05 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan harcadığın kadar kazan kampanyası! Ocak ayını kaçırmayın! Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan

Garanti BBVA'dan harcadığın kadar kazan kampanyası! Ocak ayını kaçırmayın! Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan

Garanti BBVA 2023 Ocak ayına özel harika bir avantajla geliyor. Garanti BBVA uygulaması üzerinden, banka müşterisi olup şahsi kredi kartı başvurusu onaylanana 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus imkanı sunuyor.



Kampanya Detayları:

2 - 31 Ocak tarihlerinde geçerli olmak üzere Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma yöntemiyle Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylananlar arasında alakalı kartlarıyla 20 Şubat’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri yapılacak ilk harcamaya 1000 TL bonus elde edecek.

Kampanyadan faydalanamak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr kanalıyla yapılması zorunludur. 

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları da katılabilir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus  kampanya dışıdır.

Elde edilen bonuslar 25 Şubat – 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Elde edilen bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmayan bonuslar 26 Mart 2023 tarihinde iptal edilecektir.

Garanti BBVA dan harcadığın kadar kazan kampanyası! Ocak ayını kaçırmayın! Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan

Kampanya banka müşteri üzerinde olacak ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
Kampanyaya düzenli ödeme emri, otomatik ödemeler, bonus kullanımları kampanya dışıdır.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.

Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin kumbaralarından yapılan harcamalar kapsam dışıdır.
*Dijital yollardan bankamızı tercih edip, akabinde garantibbva.com.tr, mobil, internet, bonus.com.tr’den, moneybonus.com.tr kredi  kartı başvurusu yapan ve önce bonus.com.tr’den kredi kartına başvurmuş akabinde dijital kanallardan bankamız müşterisi olan kişiler


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön