06 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan sıfır faizli kredi! 12 ay vadeli, 5 bin TL kredi fırsatı...

Garanti BBVA'dan sıfır faizli kredi! 12 ay vadeli, 5 bin TL kredi fırsatı...

Salgın dönemlerinde uygun kredi şartlarından faydalanmak isteyenler faizsiz kredi fırsatlarından yararlanmak istiyor. Garanti BBVA tarafından başlatılan 12 ay vadeli 5 bin Türk lirasına kadar ihtiyaç kredisi kampanyası, müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.



Garanti BBVA, 5 bin Türk lirasına kadar 12 ay vadeli kredisi faizsiz kredi desteği vereceğini duyurdu. Sıfır faizli ve 5 bin TL’ye kadar verilen 12 ay vadeli kredilere başvuru yapmak da çok kolay. Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden müşterilere özel faizsiz olarak 12 ay vadeli 5 bin Türk lirası kredi için herhangi bir masraf talep edilmiyor.

İlk kez Temassız Müşteri Olma Teknolojisi’yle süreci tamamlayarak müşteri onayı alanların, başvuru zamanı içerisinde kredilerini istemeleri durumunda masrafsız ve faizsiz bir şekilde kredi kullanmaları sağlanıyor.

Garanti BBVA dan sıfır faizli kredi! 12 ay vadeli, 5 bin TL kredi fırsatı...

GARANTİ BBVA SIFIR FAİZLİ KREDİYE BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu kampanyadan Garanti BBVA Mobil uygulamayı indirerek, “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk kez Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayanlar yararlanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön