08 / 07 / 2024

Garanti BBVA'dan son dakika hamlesi! Mayıs ayı bitmeden emeklileri mest etti!

Garanti BBVA'dan son dakika hamlesi! Mayıs ayı bitmeden emeklileri mest etti!

Milyonlarca emeklinin yakın mercek altına aldığı emekli promosyon kampanyalarına Garanti BBVA'dan bir duyuru yapıldı. Mayıs ayı güncel promosyon rakamlarını ilab etti. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.



 

Emekli aylığının 7.500 TL'ye çıkarılmasının akabinden gözler bankalara çevrilirken, promosyon rakamlarında nasıl bir farklılık yapılacağı merak ediliyordu. Garanti BBVA Mayıs 2023 promosyon rakamlarını şu şekilde ilan edildi.

Garanti BBVA güncel emekli promosyon rakamları;

3.500 TL’ye dek olan emeklilerimize 4.500 TL

3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL

7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL 

10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL olarak tespit edilmiştir.

Garanti BBVA dan son dakika hamlesi! Mayıs ayı bitmeden emeklileri mest etti!
Garanti Bankası, Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biridir. 1946 yılında kurulan ve Garanti Bankası adı ile bankacılık ve finansal hizmetler sektöründe faaliyet göstermektedir. Banka, bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, ticari bankacılık ve yatırım bankacılığı gibi çeşitli alanlarda hizmetler sunar.

Garanti Bankası, müşterilerine geniş bir yelpazede finansal ürün ve hizmetler sunar. Bunlar arasında mevduat hesapları, kredi kartları, krediler, ipotek ve konut finansmanı, yatırım ürünleri, sigorta hizmetleri, döviz işlemleri, elektronik bankacılık ve diğer finansal çözümler bulunur.

Garanti BBVA'dan son dakika hamlesi! Mayıs ayı bitmeden emeklileri mest etti!


Geri Dön