29 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan 1.000 lira harcamaya 1.000 lira Bonus! Elinizi çabuk tutun!

Garanti BBVA'dan 1.000 lira harcamaya 1.000 lira Bonus! Elinizi çabuk tutun!

Garanti BBVA yaptığı son dakika açıklamasında 1.000 Türk Lirası harcamaya 1000 Türk Lirası bonus vereceğini duyurdu. İşte Garanti BBVA bonus kampanyası ile ilgili son dakika detayları...



En çok tercih edilen özel bankalar arasına adını yazdıran Garanti BBVA yaptığı son dakika açıklamasında 1.000 Türk Lirası harcamaya 1000 Türk Lirası bonus vereceğini duyurdu.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, yeni ayın ilk gününden itibaren Garanti BBVA farklı sektörlerde gerçekleşecek olan alışverişler sonucunda verilecek olan bonuslara, müşteri olanlara sunulacak olan fırsatlara ve ihtiyaç kredisi veya nakit avans kampanyaları ile ilgili bilgilendirmeyeler yapıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre bu kapsamda, 1 Eylül 2023 tarihinde başlamış olan ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya da pek çok kişinin dikkatini çekti.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, Garanti BBVA yaptığı açıklamada 1000 TL bonus vereceğini duyururken söz konusu kampanya ile ilgili olarak da resmi web sitesi üzerinden bilgilendirme yaptı.

Peki Garanti BBVA Bonus kampanyasının detayları ne? Garanti BBVA Bonus kampanyası ne zaman sona erecek? 

Garanti BBVA dan 1.000 lira harcamaya 1.000 lira Bonus! Elinizi çabuk tutun!

GARANTİ BBVA EYLÜL 2023 KAMPANYASI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, 1 Eylül 30 Eylül tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanalları aracılığıyla temassız müşteri olma teknolojisini kullanmış olan ve Garanti BBVA müşterisi olanlar Bonus kredi kartı, Money bonus kredi kartı başvurusu onaylanmış kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Ekim 2023 tarihine kadar gerçekleştirecekleri tek seferde 1000 Türk Lirası ve üzeri ilk harcamalarına 1000 Türk Lirası bonus elde edecek. 

Yine söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, kazanılan olan bonuslar 27 Ekim 2023 - 27 Kasım 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek. Yine verilen bilgiye göre, pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu fırsat ile ilgili detaylara ve Garanti BBVA'nın Eylül 2023'teki güncel kampanyalarına erişmek, ayrıntılı bilgi almak isteyen kişiler, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesine alan kampanyalar kısmını ziyaret edebilirler.

YARIN BAŞLIYOR: BİM'de Birlikten Berekete kampanyası, sepet dolduracak! Peynir, çikolata, makarna, bulaşık deterjanı...

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla uzamaz diyerek zam sinyalini yaktı! Ekim ayında emekli zammı Meclis'e gelecek!


Geri Dön