28 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan duyuru yapıldı! 18 Nisan'da dağıtım başlıyor

Garanti BBVA'dan duyuru yapıldı! 18 Nisan'da dağıtım başlıyor

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre: 18 Nisan'da para dağıtacak! Garanti BBVA kar paylarını dağıtmaya başlıyor. Buna göre,  1 lira nominal değerli paya ödenecek nakit kar payı 1,88 lira olarak belirlendi.



Arada sırada koşulsuz bir kayıt bonusu kazanabilseniz de, bankalar tekliflerine getirdikleri kısıtlamalar konusunda çok daha kurnaz hale geldiler. Çoğu durumda, bir kayıt bonusuna hak kazanmak için banka için karlı olan belirli işlemler yapmanız gerekir.

Örneğin, yalnızca bir ayda 20 banka kartı işlemi yapmayı taahhüt ederseniz veya doğrudan para yatırmak için kaydolursanız, bir kayıt bonusu alabilirsiniz. Bu tür işlemler için cebinizden para çıktığını hissetmeseniz de, bunlar bankalar için kar yapıcıdır, bu nedenle genellikle "ücretsiz" eşantiyonlara eklenirler.

 Garanti BBVA dan duyuru yapıldı! 18 Nisan da dağıtım başlıyor

Yeni veya ek bir çek veya tasarruf hesabı için piyasadayken, mevcut banka ikramiyelerini değerlendirmek kazançlı olabilir. Bunun nedeni, bankaların yeni müşterilere o kadar aç olmalarıdır ki, sadece işinizi kazanmak için sembolik jestler yapmıyorlar - birçoğu yeni müşterilere yüzlerce dolar teklif ediyor.

İhtiyaçlarınızı karşılayan yeni bir hesaptan olabildiğince çok kazanmanıza yardımcı olmak için, çek ve tasarruf hesabı bonusları için en  iyi seçimlerimizi bir araya getirdik. Sadece bonus miktarlarına değil, gereksinimleri karşılamanın ne kadar kolay veya zor olduğuna, bonusunuz için ne kadar beklemeniz gerekeceğine, hangi ücretlerle karşılaşabileceğinize ve akıllıca bir karar vermeniz için gereken 
diğer tüm ayrıntılara baktık. 

Sadece bankanın küçük yazılarını dikkatlice okuduğunuzdan emin olun. Banka bonuslarını puanlamak, kurallara uymak anlamına gelir ve her şeyi harfiyen uyguladığınızdan emin olmak isteyeceksiniz çünkü bir şartı kaçırmak, bonusunuzu kaçırmak anlamına gelir. Ancak merak etmeyin, kazananlar listemiz sizi ihtiyacınız olan bilgilerle donatacak ve bu da banka bakiyenize yüz veya daha fazla ücretsiz dolar ekleyecektir.

Garanti BBVA'dan duyuru yapıldı! 18 Nisan'da dağıtım başlıyor


Geri Dön