27 / 04 / 2024

Terrace Bahçe'de 500 bin TL 'ye! Nisan'da yaşam başlıyor!

Terrace Bahçe'de 500 bin TL 'ye! Nisan'da yaşam başlıyor!

Terrace Bahçe projesi Sarıyer"de inşa ediliyor. Önümüzdeki Nisan ayında yaşamın başlayacağı projede konut fiyatları 500 bin TL"den başlıyor



Terrace Bahçe projesi İnanlar İnşaat tarafından Sarıyer Kasapçayırı mevkiinde inşa ediliyor. Terrace Bahçe"de 147 metrekare 3+1"ler 500 bin TL"den, 193 metrekare 4+1"ler 785 bin TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca projede 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin satışı tamamlandı. Projede konut bedelinin yüzde 75"ine kadar 120 ay yüzde 0.79 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.

2010 yılının Ocak ayında inşaatına başlanan Terrace Bahçe projesi 30 Nisan 2011"de tamamlanacak ve konutlar sahiplerine teslim edilecek. Toplam 4 bin 90 metrekare arsa alanı üzerinde kurulan Terrace Bahçe projesinin inşaat alanı ise 14 bin 326 metrekare.

Terrace Bahçe 14 farklı tipte 4 katlı toplam 76 konuttan meydana geliyor. Terrace Bahçe projesinde açık havuz, fitness salonu, sauna ve güneşlenme terasları bulunuyor.

Terrace Bahçe İstinye Park'a 15 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 45 kilometre, TEM'e dokuz, Zekeriyaköy kavşağına 3, Sarıyer'e 3, Bahçeköy'e 5, Maslak'a 10 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Proje, T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın, 06/03/2007 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan; 26454 sayılı deprem yönetmeliği ve ülkemizde yürürlükte olan; TSE şartnameleri esas alınarak yapıldı. Yapı taşıyıcı sistemi; betonarme perde ve kolon, temel sistemi; radyejeneral temel.

Blok dış cepheleri mimari projesindeki detaylar doğrultusunda ısı ve ses yalıtımlı kaplama malzemeler ile imal edilecek. Dış cephede; mimari projesine uygun renk ve dokuda ısı yalıtım köprülü PVC doğrama sistemleri ile ısı ve ses izolasyonu özelliklerine sahip konfor ısı cam kullanılacak.

Blokların her birinde 2"şer adet Otis marka asansör, site genelinde doğal gaz yakıtlı merkezi ısıtma sistemi, dairelerde klima alt yapısı, ADSL ve Uydu TV altyapısı, merkezi jeneratör, yaya ve araçlar için güvenlik kontrollü tek giriş, site çevresinde, girişinde, genel sirkülasyon ve otopark alanlarında kapalı devre TV sistemi (CCTV), site güvenlik görevlileri ile irtibatlı interkom, dairelere yerleştirilmiş œacil çağırma butonu,asansörlerde site güvenlik görevlileri ile irtibatlı interkom, tüm tesis genelinde, yangın algılama ve acil anons sistemi, daire içlerinde duman dedektörleri, kat hollerinde, yangın ihbar butonu ve yangın dolabı, yangın hidrofor dairesi ve yangın su deposu, daire girişlerinde sıcak su hazırlama istasyonu, dairelerin su ve ısı tüketimini ölçümlemek için kalorimetre ve soğuk su sayacı, site çevresine yangın hidrant sistemi bulunuyor.


0212 342 12 10

www.inanlarinsaat.com.tr


Geri Dön