08 / 07 / 2024

Garanti BBVA'dan son dakika hamlesi! Mayıs ayı bitmeden emeklileri mest etti!

Garanti BBVA'dan son dakika hamlesi! Mayıs ayı bitmeden emeklileri mest etti!

Milyonlarca emeklinin yakın mercek altına aldığı emekli promosyon kampanyalarına Garanti BBVA'dan bir duyuru yapıldı. Mayıs ayı güncel promosyon rakamlarını ilab etti. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.



Banka, bireysel müşterilere yönelik olarak tasarlanmış ürünler ve hizmetler sunar. Bunlar arasında bireysel krediler, yatırım ürünleri, tasarruf hesapları, ödeme araçları, banka kartları ve diğer finansal çözümler yer alır.

Kurumsal bankacılık alanında, Garanti Bankası şirketlere ve kuruluşlara çeşitli finansal hizmetler sunar. Bunlar arasında kurumsal krediler, ticari krediler, ticari kartlar, işletme bankacılığı, dış ticaret finansmanı ve diğer kurumsal finansal çözümler bulunur.

Garanti BBVA dan son dakika hamlesi! Mayıs ayı bitmeden emeklileri mest etti!

Garanti Bankası, müşterilerine çeşitli kanallar aracılığıyla erişim imkanı sunar. Şubeler, ATM'ler, internet bankacılığı, mobil bankacılık ve telefon bankacılığı gibi farklı kanallar aracılığıyla müşterilerine hizmet verir.

Garanti Bankası, güçlü bir finansal yapıya sahip olan ve müşteri memnuniyetine odaklanan bir bankadır. Ayrıca, teknoloji ve dijital bankacılık alanında da yenilikçi çözümler sunmaktadır. Banka, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak sektörde önemli bir rol oynamaktadır.

Batarya canavarı 7.000mAh'lik Huawei Nova Y91 Piyasaya Sürüldü! 

Yurtdışı telefon kullananlara müjde! OnePlus 10R'nin fiyatı düşüyor! 

İşte paranızla daha yüksek faiz kazanmanın yolları


Geri Dön