15 / 05 / 2024

HSR Mimarlık Ticaret Limited Şirketi

HSR Mimarlık Ticaret Limited Şirketi

HSR Mimarlık Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Eyüp'te kuruldu. Şirketin ortakları Mahir Polat, Cemal Şirin ve Aylin Yılmaz...

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Ablak tarafından kuruldu.

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öztürk tarafından kuruldu.

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi KArtal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Güney tarafından kuruldu.

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilbay tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

HSR Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Haberi

HSR Mimarlık Ticaret Limited Şirketi


HSR Mimarlık Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Eyüp'te kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

MAHİR POLAT 16.500,00 TL

CEMAL ŞİRİN 16.500,00 TL

AYLİN YILMAZ 17.000,00 TL


HSR Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

A)    Her türlü mimarlık hizmeti vermek şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak yaptırmak. B)    Şirket her türlü etüt plan proje mimarlık mühendislik müşavirlik hizmetleri mühendislik yapıları yerleşim alanları ve maden sahalarında jeolojik jeoteknik jeofizik etütler ve maden etütleri hidrojeolojik etüdler sıcak su etüdleri jeolojik inceleme ve etüdlerin yapılması rezerv hesaplarının yapılması ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması kıyı deniz jeolojisi, jeoteknik jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje ekipman ve her türlü malzemenin ithalat ve...