04 / 05 / 2024

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat nerede

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat nerede

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeliktaş tarafından kuruldu.

Arm Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya tarafından kuruldu. 

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeliktaş tarafından kuruldu.

Kayagrup İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayagrup İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Hancıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Güllük Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güllük Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Recep Güllük tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan 'da Bağcılar, Mahmutbey Soğuksu No:23 /3'de kuruldu.

Beştaş Peyzaj Hafriyat İnşaat Turizm ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştaş Peyzaj Hafriyat İnşaat Turizm ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Okan Aşcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Sultanbeyli, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Şişman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Sarıyer, Demirci Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Berkay Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Hırdavat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Hırdavat Metal Ticaret Limited Şirketi, Berkan Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Kuzey Hafriyat Nakliyat İnşaat Gıda İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Hafriyat Nakliyat İnşaat Gıda İletişim Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kalaycı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Küçükçekmece, Altınşehir Yarımburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Tunç Bina Tesis İnşaat Hafriyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Bina Tesis İnşaat Hafriyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Belgin Kaya Eren tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Alsancak Katlı Otoparkı'nın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor.

Bozüyük Kültür Merkezi'nin hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Bozüyük’te yıkılan site binasının yerine yapılacak Kültür Merkezi binasının hafriyat çalışmaları başladı. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yıkılan eski site binasının yerine yapılması planlanan kültür merkezi binası yapım ihalesi tamamlandı...

Erengül İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erengül İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Gül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Adalı Sokak'ta kuruldu.

Ecir İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecir İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülay Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu.

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat nerede Haberi

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat nerede

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeliktaş tarafından kuruldu.

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Hts Hafriyat Mekanik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: H.Rıfat Paşa Mah.Yüzer Havuz Sk.B Blk.Perpa Iş Ap.N:1b/2461 Şişli