16 / 05 / 2024

Huan Yu Gayrimenkul adres 

Huan Yu Gayrimenkul adres 

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baohan Su tarafından kuruldu.

The Value Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Value Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Yu Jung Hong tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baohan Su tarafından kuruldu.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Yuşa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuşa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Özel, Muharrem Özel ve Yuşa Özel ortaklığında kuruldu. 

YU Group Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

YU Group Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Geys Sirajlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık' ta İstanbul, Beşiktaş, Ulus Mahallesi, Öztopuz Caddesi 'nde kuruldu.

Beykoz Yuşa Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Yuşa Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Nuri Gezer, Recep Gücüyener, Mustafa Ali Şanlıtürk tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu.

Tepe-Akfen-Souter-Sera Konsorsiyumu, İDO'yu aldı

İDO'yu Tepe-Akfen-Souter-Sera konsorsiyumu aldı. İstanbul Deniz Otobüsleri A.Şnin (İDO) özelleştirilme ihalesini 861 milyon dolarla Hamdi Akın'ın ortağı olduğu Tepe-Akfen-Souter-Sera Gayrimenkul Yatırım konsorsiyumu kazandı

Yapı Kredi GYO'yu, düşük faiz ortamı olumlu etkiliyor!

Şirket portföyünün yarısının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşması ve düşük faiz ortamının sektörü olumlu yönde etkileyeceği beklentisi Yapı Kredi GYO'yu olumlu etkiliyor

Tulip Gayrimenkul Cafe L'appartamento'yu hizmete açtı

Tulip Gayrimenkul Kanyon AVM'de Cafe L'appartamento'yu hizmete açtı

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Huan Yu Gayrimenkul adres  Haberi

Huan Yu Gayrimenkul adres 

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baohan Su tarafından kuruldu.

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi konusu:
A.Gayrimenkul Yatırım 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 3-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 4-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak...