05 / 05 / 2024

Huawei Telekomunikasyon çatırova deposu

Huawei Telekomunikasyon çatırova deposu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova Akde Mahallesi'nde yer alan deposunu Huawei Telekomunikasyon'a 2 aylığına kiraladı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposundan aylık 200 bin TL kazanacak!

Reysaş GYO, Çayırova'daki  2080 Ada 1 Parsel üzerindeki 23 bin 188,45 metrekare arsa üzerindeki 3 bin 500 metrekarelik çatı depolama alanına ek 2 bin 500 metrekare depolama alanı ek protokol yapılarak "Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş."nin müşterilerinde kullanıma sunulmak üzere 200 bin TL'ye

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 885 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Çayırova'daki  2085 Ada 4 Parsel üzerindeki 14 bin 419 metrekare arsa üzerinde bulunan 28 bin 451 metrekare deponun 2 bin 500 metrekarelik çatı depolama alanı "Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş."nin müşterilerinde kullanıma sunulmak üzere  885 bin TL'ye kiraya verdi.

Reysaş Kocaeli Çayırova'daki deposunu 500 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş'ın portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2080 Ada 1 Parsel üzerindeki deposunun 3 bin 500 metrekarelik çatı depolama alanı "Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş."nin müşterilerinde kullanıma sunulmak üzere 1 seneliğine kiraya verildi...

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Akiş, Çayırova'daki deposunu Huawei Telekomunikasyon'a kiraladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova Akde Mahallesi'nde yer alan deposunu Huawei Telekomunikasyon'a 2 aylığına kiraladı.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova Dumankaya projesi satılık daire!

Dumankaya İstanbul dışındaki ilk projesi Dumankaya Çayırova dev yatırımlardan birine imza atıyor. Çayırova projesi 1 milyar TL yatırım bedeliyle Gebze'de hayata geçiyor.

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:

Dumankaya Çayırova projesi nerede?

Dumankaya Gebze'nin Çayırova mevkiinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar konutların bulunduğu Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Çayırova sosyo-kültürel tesis alanı için yıkım çalışmaları başladı!

ÇAYIROVA'NIN kent kimliğine yeni bir değer katacak olan sosyo-kültürel tesis alanında ilk adım atıldı. Çayırova Belediyesi tarafından projelendirilen çalışma çerçevesinde Çayırova Mahallesi Kümeevler Camii çevresinde yıkım çalışmaları başladı...

Huawei Telekomunikasyon çatırova deposu Haberi

Huawei Telekomunikasyon çatırova deposu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova Akde Mahallesi'nde yer alan deposunu Huawei Telekomunikasyon'a 2 aylığına kiraladı. Reysaş GYO kiraya verilen depodan 2 ayda yaklaşık KDV dahil 18 bin dolar gelir elde edecek.


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2087 Ada 3 Parsel üzerindeki 7.037 m2 arsa üzerinde bulunan 7.931 m2'lik deponun 1.500 m2'lik depolama alanı "Huawei Telekomunikasyon Dış Tic.Ltd.Şti."ye 2 aylığına kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen depodan 2 ayda yaklaşık KDV dahil 18.000 USD gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Dosya için