17 / 05 / 2024

Huayuan Grup Rın Cıçiang

Huayuan Grup Rın Cıçiang

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'i Kovid-19 salgınıyla mücadele konusunda açıkça eleştiren, devlete ait bir emlak şirketinin eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi. 

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

Muhsin Bayrak: İnşaat sektörünün can suyuna ihtiyacı var!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, "Devlet bankaları gibi özel bankaların da tüketici kredilerindeki faizleri aşağıya çekmesiyle ancak kötü günler geride kalacaktır. Türk İnşaat sektörünün bu can suyuna ihtiyacı var" dedi...

İnşaat sektörünü mali iş yükü yaralıyor!

İnşaat sektörünü yaralayan sorunları anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, bunun nedeninin mali gereksiz iş yükü olduğunu söyledi..

Krg Grup Otomotiv İnşaat Hafriyat Petrol Endüstriyel Temizlik Ve Orman Ürün.İç Dış Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Krg Grup Otomotiv İnşaat Hafriyat Petrol Endüstriyel Temizlik Ve Orman Ürün.İç Dış Tic.San.Ltd.Şti. Ayşe Baş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut sektörünü kampanyalar büyüttü!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasındaki sürecini anlattı. Akbal, Gayrimenkul sektöründe Emlak Konut GYO ve GYODER öncülüğünde başlatılan kampanyalarla sektörün büyüdüğünü söyledi.

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Efe Bezci: 2017 inşaat sektörünün altın yılı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜGİAD Başkan Yardımcısı Efe Bezci, BESA'nın faaliyetleri ve referandum süreci ile ilgili konuştu. Bezci, inşaat sektörünün bu yıldan karlı çıkacağını belirtti.

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

Muhanver Gözüm: Büyüyen Türkiye için inşaatta yerli ürün kullanmalıyız!

İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde birbiri ardına yükselen lüks konut projelerinde ithal malzeme girişinin hızla artması dış ticaret dengesini olumsuz yönde etkiliyor. MFZ Grup da, bu soruna dikkati çekmek için yerli ürün kullanma kararı aldı.

Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun 2. baskısı tamamlandı!

Eryap Grup tarafından 2014 yılı Şubat Ayı itibari ile sektöre sunulan Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun geliştirilmiş ve ürün gamına eklediği yeni ürünler ile zenginleştirilmiş 2. baskısı tamamlandı.

Tek partili iktidar gayrimenkul sektörünü kısa vadede coşturacak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, inşaat sektörünü analiz etti. Bayrak, seçim sonrasında gayrimenkul piyasasındaki yavaşlamanın sona ereceğini ve başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcıların gayrimenkul talebinin artacağını söyledi.

Yataş Grup sektörünün en itibarlı 3 markasından biri seçildi!

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi. Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.

Huayuan Grup Rın Cıçiang Haberi

Huayuan Grup Rın Cıçiang

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'i tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele konusunda açıkça eleştiren, devlete ait bir emlak şirketinin eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çin Komünist Partisi'nin Pekin'de Şıncıng Bölgesi Disiplin Teftiş Komisyonunun internet sitesinde, Huayuan Grup'un eski yöneticisi 69 yaşındaki Rın Cıçiang'ın partiden ihraç edildiği, "yolsuzluk, zimmetine para geçirmek, rüşvet ve görevini kötüye kullanmakla" suçlandığı bildirildi.

Sansür ve diğer hassas konularda ne düşündüğünü açıkça söylemekle tanınan Rın Cıçiang, Mart ayında internette Devlet Başkanı Şi'yi, Vuhan'da ortaya çıkan koronavirüs salgınını kötü yönetmekle suçladığı bir makale yayımlamıştı. 

Konut satışında Çin...