20 / 05 / 2024

Hüdavendigar Bilgi Evi ne zaman açılacak

Hüdavendigar Bilgi Evi ne zaman açılacak

Osmangazi Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan üçüncü Bilgi Evi olan Hüdavendigar Bilgi Evi açılış için gün sayıyor.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır?

Hükümet evi kentsel dönüşüme giren vatandaşlara kredi desteği veriyor. Peki kentsel dönüşüm kredi nasıl alınır? İşte detaylar...

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Erzurum Pasinler'e yeni bilgi evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bilge bir neslin inşası için yaptığı eğitim yatırımları şehrin dört bir sathında sürüyor. 

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Hüdavendigar Bilgi Evi ne zaman açılacak Haberi

Hüdavendigar Bilgi Evi ne zaman açılacak


Osmangazi Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan üçüncü Bilgi Evi olan Hüdavendigar Bilgi Evi açılış için gün sayıyor.


Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın 16 vizyon projesi arasında yer alan Bilgi Evleri’nin üçüncüsü Hüdavendigar Mahallesi’nde hizmete giriyor. İlkini geçtiğimiz yıl Mehmet Akif Mahallesi’nde hizmete açan, ardından da Demirkapı Mahallesini bu önemli projeyle buluşturan Osmangazi Belediyesi, inşaat çalışmaları tamamlanan Hüdavendigar Bilgi Evi’ni de hizmete açmak için gün sayıyor. Çocukların araştırma yapma, soru sorma, merak etme, deneyimleme isteklerini desteklemek amacı ile oluşturulan Hüdavendigar Bilgi Evi 4 kattan oluşuyor. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişiminin desteklenmesinin amaçlandığı binada toplam 12 atölye,  spor salonu, masa tenisi salonu, çok amaçlı salon, revir, bilgisayar salonu, kütüphane ve Aile Rehberlik Merkezi yer alacak. İnşaat çalışmaları tamamlanan ve şuan ince işçiliklerin devam ettiği...