13 / 05 / 2024

Hukukçular Towers kiralık

Hukukçular Towers kiralık

İstanbul Kartal’da, sahip olduğu lüks ve konfor ile emsalsiz bir ofis plazası olarak inşaatı Kılıçoğlu-Delta yapı tarafından tamamlanan Hukukçular Towers’ta futbolcular ve ünlüler rağbet gösteriyor...

Hukukçular Towers'ta satışlar sona erdi, kiralamalar başlıyor

Kılıçoğlu-Delta yapı tarafından tamamlanan Hukukçular Towers’ta satışlar bitti kiralamalar başlıyor

Kiralık araçlar hakkında Yargıtay'dan karar çıktı!

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi kiralık araçla otoyoldan ihlalli geçiş yapılması nedeniyle araç sahibi hakkındaki icra takibinin reddedilmesini, araç sahibinin ödeme yaptıktan sonra ücreti kiracıdan tahsil etme imkanı bulunduğu gerekçesiyle bozdu

Kiralık konutlarda ev sahibi suistimalleri!

Son zamanlarda ev sahipleri tarafından istenen SGK dökümü ve kredi notu gibi belgeler, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Hukukçular bu durum karşısında kiracıların haklarını açıklıyor. 

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Hukukçular Towers: Kentsel dönüşümün yeni çekim merkezi!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers, iş ve yaşam alanını bir araya getiriyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Her yere hızlı ulaşımlı lokasyonu ve avlu alanındaki çeşitlilik ile iş hayatını dönüştürüyor.

Hukukçular Towers yeni sahibini buldu!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal Cevizli bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Towers yeni sahibini buldu.

MRK Yapı İnşaat Mobilya Elektrik ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRK Yapı İnşaat Mobilya Elektrik ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülcün Koçar tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular Towers'da kuruldu.

Aksel Enerji merkezi Cevizli Hukukçular Towers'a taşındı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklamada şirket merkezinin Cevizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi Seyit Gazi Sokak'ta yer alan Hukukçular Towers'a taşındığı bildirildi...

Talat Kılıç kimdir?

Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç kimdir? İşte, Kuriş Kule, Hukukçular Towers, Vizyon Konutları, Emirgan Su Villaları, Kılıçoğlu Danış Towers ve Kılıçoğlu Danış İş Merkezi projelerini hayata geçiren Kılıçoğlu İnşaat’ın patronu...

Hukukçular Towers Projesi'nin en yeni görüntüleri!

Kılıçoğlu İnşaat-Delta Yapı tarafından Kartal bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Tower projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Hukukçular Towers'taki 25 ofisi ünlü futbolcular aldı!

Kartal'da inşa edilen Hukukçular Towers'taki 25 ofisin sahibi ünlü futbolcular oldu

Ümraniye kiralık ev fiyatları 2013!

Anadolu Yakası'nda konumlu olan Ümraniye'deki kiralık daireleri mercek altına aldık. İşte Ümraniye kiralık ev fiyatları 2013...

Hukukçular Towers kiralık Haberi

Hukukçular Towers kiralık


18 katta toplam 104 adet ofisten oluşan ve Home ofis olarak da kullanılabilecek şekilde dizayn edilen Hukukçular Towers’ta satışlar bitti kiralamar başlayor. A bloğun tamamı yeni seçkin kiracılarını bekliyor.