05 / 07 / 2024

Hükümet Eylem Planı konut projesi

Hükümet Eylem Planı konut projesi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un koordinasyonunda alışmaları devam eden 303 maddelik Terörle Mücadele ve Rehabilitasyon Eylem Planı sadeleştiriliyor. Planda ekonomi, işsizliği gidermeye yönelik projeler, konut ve sosyal projeler yer alıyor.

Buğdayda 'felaket' uyarısı: Tarih verildi hükümet devreye girmişti

Toprak Mahsülleri Ofisi henüz Türkiye'de çiftçinin hasada başladığı buğday fiyatlarını açıklamadı. Öte yandan hükümet yurt dışından buğday ithal edilmesi için ihale açtı ayrıca Ukrayna'nın elindeki buğdayların Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi planı devrede...

Datça eski hükümet binasının akıbeti TBMM'de!

Datça eski hükümet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'den Manisa Akhisar'a hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Manisa Akhisar'da yeni bir hükümet konağı inşa edec

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Kahramanmaraş Onikişubat'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çanakkale Bayramiç'e hükümet konağı!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Ordu'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu Hükümet Konağı ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bayburt'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Bayburt Hükümet Konağı ihalesini 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs'ta!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderlerini İçişleri Bakanlığı belirleyecek!

İl ve ilçelerdeki Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderleri İçişleri Bakanlığı tarafından tespit edilecek..

Hükümet Eylem Planı konut projesi Haberi

Hükümet Eylem Planı konut projesi

Terörle Mücadele ve Rehabilitasyon Eylem Planı’ndaki 303 madde, 20’şer maddeden oluşan 5 başlık altında toplanarak son şekline kavuşturulacak. Master plan, bugün Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş başkanlığındaki bakanlar zirvesinde son bir gözden geçirmenin ardından Başbakan Davutoğlu’na sunulacak


Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un koordinasyonunda çalışmaları devam eden ve herkesin sabırsızlıkla beklediği 303 maddelik Terörle Mücadele ve Rehabilitasyon Eylem Planı sadeleştiriliyor. Farklı bakanlıkların ve kamu kurumlarının görüşleriyle bürokratların hazırladığı taslak planda, özellikle devlet-millet bağını güçlendirmekten ziyade bu bağı zayıflatacak maddelerin ayıklanması kararlaştırıldı.


Eylem planındaki maddeler sadeleştirilip 20’şer maddelik 5 konu başlığında 100 maddeden oluşacak.


HER BAKANLIĞA GÖREV

Halkın sorunlarının çözümü için ülke genelinde demokratikleşme adımlarının yanı sıra; ekonomik paketler çıkarılacak, düzenlemeler yapılacak. Bölgeye pozitif ayrımcılık uygulanacak. Gençler için politikalar geliştirilecek. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik...