04 / 05 / 2024

hükümet konağı yapımı

hükümet konağı yapımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2017 yılında 17 hükümet konağı yapılacağı açıklandı. Bu konakların yapımı için 381 milyon TL harcanacak.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Edremit Hükümet Konağı ihalesi 4 Şubat'ta!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

Canik Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye hükümet konağı!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziemir Hükümet Konağı ihalesi bugün!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Gaziemir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

hükümet konağı yapımı Haberi

hükümet konağı yapımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2015-2019'u kapsayan ikinci Stratejik Planımızın üçüncü yıl uygulama adımı olan ‘2017 Yılı Performans Programı', çalışmalarımızda en önemli rehberimiz olacaktır” diyerek programı tanıttı. Programda, 2017 yılında 17 hükümet konağı yapılacağı açıklandı. Bu konakların yapımı için bütçeden 381 milyon TL harcanacak.


YÜZDE 99'LUK ARTIŞ


355 hükümet konağında ise modernize etme, çağa ayak uydurma, depreme dayanıklı binalar hazırlama amacıyla bakım onarım çalışmaları yapılacak ve bu çalışmalara için de 8.5 milyon TL ayrıldı.


2016 yılında hükümet konağı yapımı ve onarım çalışmaları, otomobil alımı ve jeneratör için bakanlığın bütçesinden 255 milyon TL harcanmıştı. Bu yıl ise 389.5 milyon liralık hükümet konağı ve yapımının yanı sıra 150 araç için 114.9 milyon TL, jeneratör için de 2.6 milyon TL ödenek ayrıldı. Böylece 2017 yılında bu...