11 / 05 / 2024

Hulusi Belgü açıklama

Hulusi Belgü açıklama

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, "Ürünlerin çoğu yurtdışından temin ediliyor ve sektör maliyet ile kârlılıkta sıkışmış durumda. Bu noktada yurtdışı önem kazanıyor. " dedi..

Hulusi Belgü: 2014 sonuna kadar toplam 7 AVM daha açılacak!

AYD Başkanı Hulusi Belgü: 2014 yılı içinde tamamlanmış AVM yatırımlarına baktığımızda büyük ölçekli projelerin açılmış olduğunu görüyoruz. Bu yıl sektöre yapılan toplam yatırım ortalama 2.5 milyar dolara ulaştı. Yıl sonuna kadar 7 AVM daha açılarak toplam

Hulusi Belgü: Türk ekonomisini batırmaya çalışıyorlar!

BMD Başkanı, Sinan Öncel’in düzenlediği ve bazı marka temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşulan konular üzerine bir açıklama yapan AYD Başkanı Hulusi Belgü çarpıcı açıklamalar yaptı...

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Hulusi Belgü: AVM'lerin kapanması söz konusu değil!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in geçtiğimiz gün basında yer alan ‘bazı AVM’lerin yıkılacağı, hastane ya da benzeri amaçlı kullanılacağına’ dair açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hulusi Belgü: AVM ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanmalı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, "8. AVM Yatırımları" konferansının açılışında yaptığı konuşmada, alışveriş merkezleri ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanması gerektiğini söyledi.

Ukra City'nin toprak sahibi Işıklar ailesinden flaş açıklama!

Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Standard and Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, "yapılan seçimlerin kredi notu üzerinde herhangi bir etkisi görülmüyor" denildi.

Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belirlendi!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu.

Hulusi Belgü'den Ali Koç'a destek!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Hulusi Belgü, göreve gelmeleri halinde 5 yıl içinde Fenerbahçe'yi Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri yapacaklarını söyledi.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Hulusi Belgü açıklama Haberi

Hulusi Belgü açıklama

Dolar kurunun önlenemez yükselişi perakende sektörünü de tedirgin bekleyişe sürüklüyor. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, "Ürünlerin çoğu yurtdışından temin ediliyor ve sektör maliyet ile kârlılıkta sıkışmış durumda. Bu noktada yurtdışı önem kazanıyor. Kuvvetli ihracat yapan firmalar, doların yükselişine karşı kendini korumuş olacak. Daha çok markayı yurtdışında göreceğiz. Dernek olarak bununla ilgili çalışma yapıyoruz ama 2015'te kârlarda düşüş olacaktır" dedi. 


'Büyük zamlar olmaz' 

POSTA sponsorluğunda gerçekleşen AVM Yatırımları Konferansı sonrası sorularımızı yanıtlayan Sami Kariyo, dövizdeki dalgalanmaya karşı sektörün elinde cevap verebilme enstrümanları olduğunu söyledi. Yükselen doların tüketiciye ciddi yansıması olmayacağını vurgulayan Sami Kariyo, "Perakendeci ürünlere maliyetteki artış kadar zam yapamaz. Tüketicinin belli bir alım gücü var. O alım gücünün üstünde zam yaparsanız malı satamazsınız. O yüzden büyük zamlar yok" diye konuştu. 


Alışveriş...