06 / 05 / 2024

Hülya Avşar komşu dava

Hülya Avşar komşu dava

Ünlü şarkıcı 10 yıl önce komşusunun arsasını haksız yere işgal ettiği iddiasıyla açılan davayı kaybetmişti. Komşusu, kararın uygulanmadığı gerekçesiyle yeniden dava açtı..

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi!

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli? İşte gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi...

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Çevre Kanunu’na göre 2021 yılında gürültü yapan komşunun ödeyeceği ceza artırıldı. Peki gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir? Gürültü yapan komşu ne kadar ceza alır? İşte tüm merak edilenler...

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Hülya Avşar 55 milyon TL'ye Çiçek Adası'nı aldı!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı aldı. Güzel oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Ünlülere komşu olmak için milyonlar veriyorlar!

Ev sahibi olurken evin konumu, oda sayısı, yapının yaşı, otoparkı, sosyal imkânlarının dışında ünlülere komşu olabilmek için milyonlar harcıyor.

Hülya Avşar komşu dava Haberi

Hülya Avşar komşu dava

Hülya Avşar, İstanbul Sarıyer'deki villasının yanında bulunan komşusuna ait arsayı haksız işgalle suçlanıyor. Komşusu Meryem Karbuz, Avşar'a tazminat istemiyle dava açtı. Toplam 61 bin 200 liralık işgal tazminatından şimdilik 2 bin liranın tahsilini isteyen Komşu, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne bir dilekçeyle başvurdu.


10 YIL ÖNCE MAHKEMEYE BAŞVURMUŞTU


Büyükdere Mahallesi'nde Avşar'a komşu olan olan Karbuz, kendisine ait arsanın 56.45 metrekarelik kısmının, Avşar tarafından villasının bahçesine katıldığı ve bu sırada içindeki tarihi kalıntıların da ortadan kaldırıldığı iddiasıyla 10 yıl önce Sarıyer 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurmuş ve müdahalenin önlenmesini istemişti.


"2 BİN LİRASINI İSTİYORUZ"


İki yıl süren dava Karbuz'un lehine sonuçlandı, ancak buna rağmen arsasına haksız müdahale düzeltilmedi. Avşar'ın mahkeme kararına uymadığını öne süren Karbuz, avukatı aracılığıyla Avşar'a haksız işgal davası açtı. Avukat "Ecrimisil tazminatı talep...