02 / 05 / 2024

Hülya Avşar yatırım

Hülya Avşar yatırım

Sinpaş Yapı'nın reklam yüzü olan Hülya Avşar, tanıtım için Ankara’ya geldi. Kızı Zehra ile birlikte firmanın reklamlarında yer alan Avşar, Ankara’da yatırım yapabileceğini ifade etti.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Av. Sanlı Baş kimdir? İngilizce biliyor mu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Av. Sanlı Baş hangi üniversiteden mezun oldu? Sermaye Piyasası Kurulu’nda hangi alanda çalıştı? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor? İşte Av. Sanlı Baş ile ilgili tüm detaylar...

Elektronik şirketi Micron'dan 500 milyarlık dev yatırım

Micron Technology 17 Mayıs Çarşamba günü yaptığı, Japon hükümetinin desteğiyle önümüzdeki birkaç yıl içinde aşırı ultraviyole (EUV) teknolojisine 500 milyar yen'e (3,7 milyar ABD Doları) kadar yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Borsada hızlı düşüş sürüyor! Borsaya yatırım yapmanın cazibesi azaldı mı?

Geçen yıl yüksek getiri oranı ile yatırım araçları liginde rekor kıran borsa, bu yıl yatırımcılarını hüsrana uğrattı. Endeks, bu yıl 5 bin 500 puanı test etmesine rağmen bir türlü tutunamayıp düşüş trendine devam ediyor. Peki hisse senedine yatırımın cazibesi azaldı mı? İşte o sorunun yanıtı...

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

Kurtaran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Kurtaran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Hülya Kurtaran tarafından kuruldu!

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Hülya Avşar yatırım Haberi

Hülya Avşar yatırım

Marina Ankara’nın lansman etkinliğine katılan Avşar, Ankara’nın kendisi için özel bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Bu şehrin hayatımdaki yeri çok farklı. Çocukluğum burada geçti. Kız kardeşim hala Ankara’da yaşıyor” dedi.


GAYRİMENKUL DEĞERLENDİ


Ankara’da yatırım yapabileceğini belirten Avşar, “Para kazanan her insan gibi ben de gayrimenkule yatırım yapmaya çalıştım. Eskiden bu kadar yatırım yoktu” diye...