10 / 05 / 2024

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Muhammet Burak Gönültaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Muhammet Burak Gönültaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...