02 / 05 / 2024

Hümahatun Evleri bursa

Hümahatun Evleri bursa

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve millet bahçesi çalışmaları hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın yeniden yeşil imajına kavuşması için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa'ya Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe!

Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hızla devam ediyor. Akıllı Şehircilik çalışmalarını hızlandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği verildi…

Bursa Hümahatun Evleri teslim edildi!

Yıldırım Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm marifetiyle Mevlana ve Ulus Mahallelerinde inşa edilen Hümahatun Evleri, gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Mevlana-Ulus Hümahatun projesi görücüye çıktı!

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçiren Yıldırım Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir şehir konumuna getirmek hedefiyle altyapı çalışmalarında hız kesmeyen Bursa’nın Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım’a kazandırıyor.

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Mevsim Mudanya Evleri Bursa'da yükseliyor! 155 bin TL'ye!

Mevsim Mudanya projesi Atış Yapı tarafından Bursa Mudanya'da hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

Hümahatun Evleri bursa Haberi

Hümahatun Evleri bursa

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşıldı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Hümahatun Evleri'ndeki 130 konut hak sahiplerine 10 Temmuz'da düzenlenecek tören ile teslim edilecek.

Yıldırım Belediyesi, inşası tamamlanan Mevlana-Ulus mahalleleri kentsel dönüşüm projesi doğrultusunda, imar planında belirtilen yol ve park alanları düzenlemelerine hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla konutlar yeni sahiplerini bulacak. 

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Belediyemiz tarafından Mevlana ve Ulus mahallelerimizde inşa edilen Hümahatun Evleri’ni hak sahiplerine teslim ederek, güvenli ve modern bir yaşamın kapılarını kendilerine açıyoruz. İmar planı bulunmayan ve yapı güvenliği olmayan konutlar yerine vatandaşlarımız yüksek standartları ve tapusu bulunan evlerde yaşayacak. İmar planında belirtilen...