29 / 07 / 2024

hunan çin

hunan çin

Çin’in Hunan eyaleti dünyanın en uzun binasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...

Çin’de apartman çöktü: 5 ölü!

Çin'in merkezinde bulunan Hunan eyaletinde bulunan bir apartman çöktü. Çöken binanın altından 15 kişiden 5'inin cesedine ulaşıldı.

Dünyanın en yüksek cam köprüsü Çin'de açıldı!

Dünyanın en yüksek ve en uzun cam zeminli köprüsü Çin'in Hunan eyaletinde açıldı. İsrailli mimar Haim Dotan tarafından tasarlanan köprü 3.4 milyon dolara mal oldu.

Dünyanın en uzun cam köprüsü Çin'de!

Çin’de dünyanın en uzun cam tabanlı köprüsü yapıldı. Yeni yapı, “Cesur insanlar köprüsü” adını aldı. Hunan bölgesi Shiniuzhai Jeolojik Parkı’nda yer alan ve uzunluğu 300 metre olan köprü, yerden 180 metre yüksekliğe inşa edildi.

Çin'de camdan köprü inşa edildi!

Çin'in Hunan eyaletindeki Şiniuzhai Ulusal Parkı'nda bir kanyon üzerinde inşa edilen cam köprü 300 metre uzunluğunda. Yerden 180 metre yükseklikte bulunan cam köprünün inşasında 22 milimetrelik iki katlı cam kullanıldı.

Çin'de dünyanın en uzun cam köprüsü inşa edildi!

Çin'in Hunan eyaletindeki Şiniuzhai Ulusal Parkı'nda bir kanyon üzerinde 300 metre uzunluğunda cam köprü inşa edildi. Yerden 180 metre yükseklikte bulunan cam köprünün inşasında 22 milimetrelik iki katlı cam kullanıldı.

Çin'de Dünya'nın en yüksek gökdeleninin temeli atıldı!

Hunan eyaleti Changsha şehrinde yüksekliği 838 metre olacak olan Sky City adlı gökdelenin temeli törenle atıldı. 1,05 milyon metrekarelik alana sahip olacak olan kulenin inşaatı 2014 Nisan'ında bitecek...

Çin'deki tünel inşaatında patlama oldu, 20 işçi öldü!

Çin'in Hunan Eyaleti'nde, otoyol inşaatı kapsamında yapımı devam eden bir tünelde meydana gelen patlamada 20 işçi yaşamını yitirdi

Çinliler, iki dağın arasına 4.5 yılda Sırat Köprüsü inşa ettiler!

Çin'in Hunan Eyaleti'nde yerden 335 metre yükseklikteki köprüde işçiler ölüme meydan okuyarak çalışıyor. Dört buçuk yılda, iki dağ arasındaki iki tüneli birbirine bağlayan en yüksek asma köprüyü inşa ettiler

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

hunan çin Haberi

hunan çin

220 katlı bina 837.8 metre uzunluğunda olacak. Zhang Yue tarafından tasarlanan gökdelenin yapımına gelecek kasım ayında başlanacak. Sadece 4 ayda inşa edilecek binanın gelecek yıl Mart ayında bitmesi planlanıyor. Bittiğinde dünyanın en uzun binası rekorunu elde edecek olan gökdelen aynı anda 30 bin 400 kişiyi barındırabilecek. Gökdelende bir alışveriş merkezi ile birkaç otel bulunacağı da belirtiliyor. Gökdeleni inşa edecek olan Broad Sustainable Building adlı firma daha önce de 30 katlı bir binayı 15 günde...