15 / 05 / 2024

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık adres

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık adres

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık Danışmanlık Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Hünerli, Doğukan Hünerli tarafından 23 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Hko Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hko Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon 956 bin 630 TL sermaye bedeli ile Ercan Yanık tarafından kuruldu.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Şakar tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Allover Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allover Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eduard Akımov ve Emin Şekerci ortaklığında kuruldu.

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık adres Haberi

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık adres

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık Danışmanlık Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Hünerli Doğukan Hünerli tarafından 23 Mart'ta kuruldu. 


Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık Danışmanlık Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)      Mimarlık ve Mühendislik hizmetleri Yurt içinde ve Yurt dışında resmi ve özel her türlü binaların, Mimari, Statik, Elektrik, Makine (sıhhi tesisat kalorifer), Yangın, Asansör, Doğalgaz ve İç Mimari projelerinin yapımı tasdiki ile Teknik uygulama sorumluluğu, Mesleki uygulama sorumluluğu ve Projelerle ilgili Keşif ve İhale dosyaları hazırlanması bu konuda kontrollük hizmetleri ve Hak edişler ve kesin hesapla Müşavirlik hizmetlerinin yapılması bu konuyla ilgili her türlü Resmi ve Özel ihalelere girmek ve taahhüdünde bulunmak. 2)     İnşaat Yurt içinde ve Yurt dışında resmi ve özel her...