14 / 05 / 2024

Hünkas Yapı

Hünkas Yapı

Hünkas Yapı Ticaret Limited Şirketi 1 milyon liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Esenyurt 'ta Gencay Hündür, J.Khairullah Mohammed Mohammed, M. Khairullah Mohammad Quassab tarafından kuruldu.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi kuruldu!

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Wyle De Yola tarafından kuruldu.

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Serap Demircanlı tarafından kuruldu.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Manisabayırı Mevkii, H: Serbest yapılaşma şartlarına sahip alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, betonarme evlere kıyasla daha hızlı yapılmaktadır. Peki prefabrik evler ne kadar, 70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte bu soruların yanıtları!

Beşiktaş Dikilitaş plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Nazım İmar Planı?nda H: Serbest Yapılaşma Şartlarına Sahip Alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hünkas Yapı Haberi

Hünkas Yapı


Hünkas Yapı Ticaret Limited Şirketi 1 milyon liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


Hünkas Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Hünkas Yapı Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı, No: 133 Esenyurt...