27 / 04 / 2024

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.



Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, Vatandaşların ihtiyaçlarına göre projeler uyguladıklarını ifade etti. Bu kapsamda uygulamaya başlayacakları yeni akıllı vezne sistemi ile vatandaşların emlak vergilerini artık daha kolay yapabileceklerini belirtti.

VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Edirne Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, 2023 yılında 458 kişiye erzak yardımı, 231 kişiye kıyafet yardımı, 137 kişiye diğer ayni yardım, 3 bin 407 kişiye maddi yardımda bulunduklarını 123 kişiye ihtiyaç fazlası ev eşyası, 5 bin 170 kişiye de ihtiyaç fazlası kıyafet bağışladıklarını açıkladı

Öte yandan ''Hoş Geldin Bebek'' Projesi kapsamında 327 aileyi ziyaret ettiklerini belirten Akdemir, '' Asker Destek Paketi Projemiz kapsamında 58 Mehmetçiğimizi askere uğurlarken, 19 engellimize tekerlekli sandalye ulaştırdık. Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu'nun talimatlarıyla sosyal belediyecilik anlamında üzerimize düşen ne varsa yapmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

AKILLI VEZNE SİSTEMİ GELİYOR!

Keşan'da akıllı vezne uygulaması hayata geçirileceğinin müjdesini veren Akdemir,  Çağın gereğine uygun olan akıllı vezne sistemleri kartlı su sayaçlarına 7 gün 24 saat su yüklemesini, su faturası ve emlak vergisi ödemesini kolaylaştıracak.'' dedi.

Akıllı vezne sistemiyle tüm işlemlerin yapılabilebileceğini belirten akdemir ''hemşerilerimiz, sicil numarası veya abone numaralarını kullanarak bu ödeme noktasından faydalanabilecek.

Ödeme işlemleri kredi ve banka kartı kullanılarak hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Teknolojin tüm imkanlarını kullanmaya devam edeceğiz." dedi.

Ev sahipleri dikkat! Artık 4 katı ücret alınacak!

Tapu sahipleri dikkat! 2024 emlak vergisi ödemeleri ne zaman başlayacak?

Geri Dön