17 / 05 / 2024

Hürcan Grup İnşaat

Hürcan Grup İnşaat

Hürcan Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Kasım'da kuruldu.

Buta Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buta Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sabri Sevencan ve Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Salmanlı tarafından kuruldu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Delibaş Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delibaş Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Kirali tarafından kuruldu.

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağra tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Hürcan Grup İnşaat Haberi

Hürcan Grup İnşaat
Hürcan Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Kasım'da kuruldu. 


Hürcan Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve...